tiistai 3. elokuuta 2021

Jutkujen Lapsellinen Kosto

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/27d3b3da-2082-4db8-bb73-d46e2bede820


HAISTAKAA VITTU !!


Vitun jutkutwsaatana. Jumalauta että tuollaiset syyttelijät tulisi repiä kappaleiksi !! Vitun mielisairaat pikkusieluiset  pikkumaiset pikku-kusipäät.

Jukolauta että KEHTAA(!!!!) alkaa  saatana syytellä 100 (!!!!!!!) vuotiasta miestä !! Jumalauta kiusa se on pienikin kiusa. Ei voi antaa  toisen jumalauta kuolla rauhassa, vaan pitää tehdä tuokin pikkumainen katkera kostonhimoinen paskamainen nilkin teko ja tihutyö.


Harmi ettei Hitler saanut teität kaikkia ! Ja mitä TODELLA TARKOITAN mitä sanon. Minä EN ole mikään mikä sietää jutkua enkä leiki tyhmää asian kanssa. Teidät  olisi tullut ehdoitta murhata koko kusipäinen kurja häikäilemätön häiriintynyt Luciferin paskasakki ja joukko. Mutta koska niin ei käynyt me KAIKKI saamme nyt maksaa. Anglojen ja muiden vitun vatipäiden naurettavien Me Olemme Pyhiä idioottien typeryyden ja naiiviuden ja ämmämäisyyden ja epärealismin karmivat seuraukset.

Tuostakin voitte muuten "päätellä"  eli ihan tikkusuoraan NÄHDÄ, mitä mieltä jutkut on yhä edelleen Jeesuksen sanomasta. Taisi olla niin että ...mm..jos en nyt ihan väärin muista niin nin se taisi kai mainita ja puhua ja saarnatakin vallan, jostain ....nimeltä "anteeksianto" tjns ?! ..Saattaa olla että olen iiiiihan hakoteillä ..mutta.. ei, ei saata. Oikeassa minä olen, kuten aina. Mutta jutku ei ole ikinä sietänyt Jeesusta, jos ei muusta syystä niin ylimielisestä narsistisesta koppavasta omahyväisestä materialistisesta typeryydestään ja läkähdyttävästä lapsellisesta jästipäisestä naurettavuudestaan. Mutta joka tapauksessa siitä että Jeesus oli jutkuille suuuuuunnaton  pettymys, sillä halusihan Jeesus kaiken KAIKILLE    EIKÄ  vain exklusiivisesti jutkuille, ja Jeesus puhui Tuonpuoleisesta EI mistään tämänpuolen hevonpaska "kuningaskunnasta", joita menee ja tulee kuin ämmiä pelurin loft kämpillä.

Ja juutalaisia absoluuttisempia ateisteja EI OLE. Ei edes valkoisten vasurin psykoottiset pikkusieluiset  pikkumaiset pikku  narsistin rotanpaskapäät vedä vertoja sille  UHMAKKAALLE ja hyökkäävälle SAATANALLISELLE ja Satanismiin taipuvalle SUPERateismille minkä löyhkä jutkuista leviää. Jo niiden NIMET kuvottaa minua. Vittu että voi olla läpikotaisin mätä ja vastenmielinen paskarotu, ihan kuten mustaloisetkin ja suomijuopot yms. KAIKKI nuo pitäisi tukahduttaa pois häiriköimästä tästä ulottuvuudesta ja TE KAIKKI tiedätte tämän ja olette oikeasti samaa mieltä mutta koska olette paskapäitä ja mulkkuja ja nynnyjä, ette uskalla  olla edes NETISSÄ(!!) hahahaa, anonyymisti samaa mieltä.


Eniwei, jutkua ei kiinnosta MIKÄÄN henkinen ja mikään EI-materialistinen, ne on kuin suomalainen  virkabyrokraatti / poliitikko tjns juutalaisuuden inspiroima ja luoma kiusankappale ja kusipää.

Joista TE MUUT olette tehneet MIELESSÄNNE ja siksi(!) myös todellisuudessa johonkin mittaan, jonkin... "tärkeän" tai jonkin ? En tiedä ihan ek-säkt-li  mutta jonkin.


Eniwei, LAKATKAA avustamasta  JUUTALAISTA !!! Kuinka vitun vaikeaa tämä on !? KUINKA VITUN VAIKEAA se VOI olla ?!?!


SOTA päättyi 1945, miksei teidän raivotautinen kusipäinen hulluutenne päättynyt ?!


Minä en jutkua sääli, en kilin vittua.


Kiitos Herra Hitler ainakin yrityksestä ! Kiitos meidän kaikkien (!!) VALKOISTEN ja paskankaan väärtien puolesta. Ja kiitos koko Suur-Saksa, jota nykyään tölvitään nimellä "Nazi-Saksa", mutta Saksa on SAKSA. Eniwei, danke Deutches Volke und Herr Hitler.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti