lauantai 28. elokuuta 2021

Afghanistan

Se PaskaStan siellä niin. Se. Mikä vittu siinä niin ketään kiehtoo ? Yksi likainen turhauttavan alkeellinen barbaaristen primitiivien asuttama hyödytön hiekkatunkio monien monien muiden seassa.


Mutten nyt jaksa ruotia sitä sen enempää, halusin vain sanoa kun sitä sanotaan "imperiumien hautausmaaksi" niin nin että ; jos valkoiset OIKEASTI HALUAISI tehdä sille jotain, se olisi maksimissaan viikossa silee. Se olisi HELPPOA lakaista se paskarantukansa alta pois muttei se oikeasti ketään kiinnosta.


JOS siis valkoisia kiinnostaisi OIKEASTI. Se tarkoittaisi samanlaista totaalista sotaa kuin meidän valkoisten väliset sodat eli Maailmansodat 1 ja 2, jos olisimme sillätavoin järjestäytyneet ja järjestelmällisiä ja päättäväisiä ja armottomia ja käyttäisimme ylivertaisen tasomme hyödyksi, ja olisi oikea TAVOITE ja selkeä suunnitelma....hei Afkaanipaskaläjä sauhuaisi raunioina noin päivässä parissa, maksimissaan siis viikossa.

Se ei ole minkään muun kun laiskanpulskean päämäärättömän vätystelyn hautausmaa. EI oikean PÄÄTTÄVÄISEN ja rautaisen intohimoisen murhanhimoisen Vointontahtoisen suunnitelmallisen valkean kykeneväisyyden. VAIN mitäänsanomattomien hölmöilevien luuserien. Kuten ....no jotkut.




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti