torstai 5. elokuuta 2021

"Skeittaaminen"

Eli  minun kielelläni "skeidaaminen", on epäilemättä  jos ei se typerin, niin  yksi tyhmimmistä ja naurettavimmista ja lapsellisimmista "lajeista" ja asioista mitä apina voi puulankulla tehdä, ja kaikki vitun skeittihomot tulisi  tappaa. Vitun veekerit.


Ja  kyllä ! Olen  katsonut nyt  noita Olympialaisten vitun idioottimaisen naurettavia lankullarullauksia ja ..en ti..hahahAHAHAHHAa..alkaa ihan  naurattaa !! HAhaa..aijai, tuota vitun pelleilyä  ja homoilua kehtaavat kutsua saatana Olympialajiksi ?!?!

Hei: ampukaa ittenne !!


Skeidarit on ehkä homoimpia kaikista "urheilijoista". Ne on niin homoja etteivät pääsisi liiallisen homouden johdosta homoklubille sisään. Ne on niin homoja että ne on homompia kuin glitterpäällysteinen homokyrpä Eltton Zonin vaaleanpunaiseksi puuteroidussa glitterillä koristellussa vitun perseessä. Ne on niin homoja että Lucifer-tätiäkin hyytää ja kammottaa.  Ne on niin homoja että kun tilaavat nettikaupasta jotaikin vitun "dekkejä" ja "räkkejä" ja kikkejä ja käkkejä, saavat  AINA ja joka kerta, pyytämättä ja yllättäin(?), ilmaiseksi mukaan kaupanpäällis dildon. Ne on niin  vitun MEGAHOMOJA(!!) että aina jos jossain nähdään skeidari, HUUTAA joku  hyvin todennäköisesti "hei MEGAHOMO!!? hoi !". Ne on niin vitun homoja ettei edes Hankamäki siedä niitä.

Skeidarit on niin vitun homoja homppeleita superhomoja kusipäitä että ...no, en  tiä mutta että ehkä ne inhoaa salaa itsekin itseään ?

Minä ainakin inhoan, syvästi.

Niiltä pitäisi katkoa jalat. Ja toki toki, miksei kädetkin. Ai miin whai not ?

Skeidarihomot on yksi nykymaailman Vitsauksista, siinä missä ählämin apinanpaskareiät ja neekeritkin ja AINA ämmät. AINA. Nainen on AINA vitsaus ja ongelmien luoja ja tuoja. Ja nykyään enemmän kuin kai koskaan.

Skeidarit on niin vitun ultra-MEGAhomoja että antavat ihan perushomoille ja tosihomoille huonon ja naurettavan ja hintin maineen. 

Skeidarit on  niin vitun homoja että kaivelevat toistensa typeriä, ja ai miin TYPERIÄ(!), perseitä siellä vitun vammaisilla "rämpeillään" jolleivät ihan suoraan vain hyväile toistensa pikuruisia palleja ja imeskele toistensa saatanan perseitä, siinä kaiken sen homon köyrinnän ohessa ja lomassa.

Skeidarit on niin homoja että viilettävät sen naurettavat vitun keharin launkkunsa päällä usein ihan paitsi pippelit paljaana mutta alasti, ja mulkku suorana ja vain jottei ne muut joutuisi olemaan näkemättä jonkun toisen hinttiskedarin tynkämunaa lähes tauotta.

Hei skeidart: te olette ihan aidosti  NAURETTAVIA !! Eritoten jos olette yli 14 vuotiaita. Se on sen homman se yläraja.

Tuolla Tokion näennäis-olympialaisissakin ne pikkulikat oli ihan ok, niille se vielä sopi mutta että nuo aikuiset isot  äijät, 2 46 v typerystä mielestäni, ja sekalaisia  teinikloppeja ja 2-kybäisiä homosälejä... Kristus siunaa ja varjele !

Siinä on yksi läntisen maailman uppoamisen painoista, skeidarit.


HAISTAKAA VITTU !


Ja KADOTKAA helvetti sentään jo vintiöt idiootit tuosta katukuvasta !!! 

Eikö ne voisi kerätä ja  viedä johonkin ...leirille ?...

Keskittää niitä sinne ? Jonkinlaiselle leirille tjns ?Kiitti.


Jaa niin ja P.s Se "suomen" Amerikkalainen mitallitoivo. Siellä se luiskahteli parikytäsekuntia, kuin saippuapala pitkin  lavuaaria, ja lässähti siihen. Paljolti kuten "leijonatkin" on tupanneet "traditionaalisesti" eli suomeksi "perinteisesti" tehdä. Siten  ei muuta kuin puhallellaan muniin ja huokaillaan ja petytään ja mennään keppanalle, ja Lissie puhalteli kai sitten pilluunsa en tiä. Ja näytti apinalta, ihan kirjaimellisesti ja pelleltä. Klovnilta, sellaiselta "pelle" hahmolta. Ja kuin joltain Apinoiden Planeetasta, kuten Paula Vesalakin, mutta se on myös melko söötti ja sellainen seksikkäähkökin mutta se riippuu täysin kuvasta.


P.s 2 ja tuo noiden vitun lapsellisten  "katujätkien" IDIOOTTI vitun kuvottava ja turhauttava ja ärsyttävä ja muka ja näennäisen "nokkela" tai mikä vitun "khuuli" lie, kieli !! Ja sanasto !! Hahaha...  Ou Mai Kaad !! Siis mitä hevon helvetin vittua !!!!? Mikä VITTU on joku vitun "frontsaid ollie" ? Tai miksi "bäksaid air" ei ole suomennettu "pieruksi" ? Sitähän se ON "pieru". Ja sitä tuo koko vitun typerä "laji" (pelleily) on, pelkkä  iso haalea mitätön naurettava kehari lapsellinen  myötähävettävä imbesilli vitun tukala pieru.

Tunkkaisille lastenkodin kasvateille katukehari elämämkoulu idiooteille jotka oppi pyyhkiin perseensäkin vasta vankilassa jossain 15 vuotiaana. Siis muulla  kuin paljain käsin.

Suksikaa helvetin apinat vittuun !!Kiitti."..Ja NOOOiiiin katsokaa kun Ykelele M´Wubembe tekee näyttävän pierun, puhtaasti vai mitä Pertsa?"

"Kyllä joo,  mä tykkään tommosesta, JOoouuu! wäkäwäkä ZAU"

"Nii-in, näin on..ja nyt ooiiiass-kräb fakfeis ja tyyyyyylikäs Ländääminen ja skruudelin satsaaminen ja haipin pippeli!"

"Joujoujoujou JOOOoo.. OOOOO mä revin jo pelihousujani tääl hei jou, toi oli siis ninQ tyylii niiiii KHUUL et hei joujoujoujoujoujou määäÄÄÄnng..saanx mä tarttuu sua kikkelist?!"

"Oi kaikin  mokomin ja ilomie..ja heeiii nyt Mokelele Ykelele Bäbälälä pyörii kuin väkkärä ja ruskea typerä perkeleen paska  pytysssä matkallaan viemäriin..."

"..tai finaaliin..."

"..aaaAAAAHAHahaha heko  heko niin just juu joo juuri näin, ja ooooOOIii mikä siisti bigtaim stupido skrändättynä peilfeissil ja nekrunGullil ja hauhautsingul!"

"joo mull seisoo jo niiiiiiIINN totaalisesti.."

"maumaumaumaumaumau tsäÄÄNgG!"


Kristus mitä älykääpiöitä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti