torstai 5. elokuuta 2021

Ehdotus Uudeksi Olympialajiksi

 Ja kuulitte tämän sitten täällä ja minulta ensikertaa, ettekä sitten saatanan vitun saatanat varasta tätä !


Mutta se olisi; neekerten ja muslimien ammunta.

Eli siinä, en nyt ole tarkkaan vielä ehtinyt miettiä pelin sääntöjä ja laatia sen tarkemmin oikein mitään muutakaan, muuta kuin tämän idean, mutta siinä siis joku valkoinen mies esim jossain yhdessä kohdassa seisten, ammuskelisi kaukalossa tai jopa ruohokentällä vapaana juoksentelevia ja säntäileviä huohottavia neekereitä ja kälättäviä ählämeitä ? Miltä kuulostaisi ?

Ehkä aseena voisi olla M16 joku versio ? Ihan jo siksi että se on legendaarinen jumiutuja ja täten toisi jännitystä peliin kun ei kinä ei tiedä toimiiko se ylipäätään vaiko ei ? Vai räjähtääkö kenties ammuskelijan omille kasvoille ?


Toinen laji voisi olla, ja tähän ottaisi ITSE ääääärimmäisen mielelläni osaa, sellainen missä ammutaan isosta tykistä poliitikoita merelle, ja siinä kaikki. Ja kytiksi tiedettyjä vitun jurtassakasvaneita jäykkäniskoja tosikkoja kusipäitä itseään täynnä olevia mulkkuja paskapäitä sosiopaatteja mulkkuja kiusaajia. Ja niitä ei haeta sieltä mereltä vaan ammutaan vain sinne, ehkä sitä matkaa  voisi mitata ja sen perusteella jakaa palkinnot. Vaikka ihan silkka Yhteiskuntarauha joka siitä tulisi ja leviäisi kuin valo aamunkoitteessa, kaikkialle, olisi se palkinto.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti