keskiviikko 28. marraskuuta 2018

"Villien Saari"

http://vasarahammer.blogspot.com/2018/11/villi-ihmisten-saari.html

Jees.

Tuokin tapaus.

MINÄ luultavasti, jos saisin päättä, käskisin pistää koko vitun kurjan rotanpaskaheimon napalmilla sileex, ja sillä selvä. Sen jälkeen kävisin nappaamassa saaret osaksi Suurempaa Suomea tjns.

Mutta tuo on liian pro-aktiivista ja katuviisasta ja realistisen järkevää ja kykeneväistä ja sen sellaista, joten nynnyhiiret "politiikkansa" kera pysyvät siitä jopa SANOIN, niin kaukana kuin mahdollista.

Oksettavaa ja naurettavaa.



Mutta vittuako siellä ammuskelevat saatanan apinat kaikkia lähelläkään sattuvia ?! Saatanan primitiiviset perkeleen Demonit !!!!?
Ja hei; jos ME tekisimme samoin heille ja muslimeille, kuten meidän ihan ehdoitta TULISI TEHDÄ; mitä LUUUUUUUUUUUUUULISITTE että suvakit ja muut vitun päänaukoja vajakit SIIHEN sanoisi !? Mitä kytät yms paskaläjät TEKISI ?!

Tai älkää edes aatelko, suututte vain ihan suotta... tai en tiedä suotta, mutta ärsytätte vain itseänne.



Tuollaista kun joutuu lukemaan ja näkemään, tulee ikävä sitä vanhaa kunnon Globaalia Anglo-Saksista Britti Imperiumia, joka ei kysellyt ja silitellyt apinoita ja barbaareita ja muita kuvottavia primitiivisiä perkeleen Perkeleitä, vaan laittoi ne vain yksinkertaisesti nippuun ja sitten hautaan ja otti maan Valkoisen IHMISEN käyttöön. Eli toimivat ihan kuten pitäisikin ja kuuluisikin, ja mistä Haliwuud JUUTALAISINEEN ei ole pitänyt typerää nalkuttavaa ylimielistä älyllisen KÄÄPIÖN turpaansa kiinni sittemmin !

VITUN.
JUTKUT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti