sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Miksi "räp" yms on nykyään niin suosittua

Se on HYVIN yksinkertaista ja se johtuu siitä ettei suurimmalla osalla ihmisapinoista OLE persoonallisuutta. Siitä se johtuu. Eikä lahjoja tai muutakaan niin tähdellistä annettavaa tässä elämässä. Joten ne OTTAA ja IMEE      KAIKEN / KAIKKI vaikutteensa yms  jostakin muualta, jostakin suuresta ja suositusta, yleensä juurikin Amerikasta.

Kuten näette JOKA vitun ikisestä VITUN "benjaminista" ja viligali-pilipali-giligali-gulista, ne ottaa jopa ILMEENSÄ ja ELEENSÄ fa faks seiks amerikan nekruilta / muilta julkkiksilta !!!!
KUINKA tyhmä ja TYHJÄ sitä voi vittu olla ?!?!!?

Vittu olkaa ny vaan reppanat hei ihan omia vähäpätöisiä suomijuntti itsejänne. Ok ? LAKATKAA tuo TYHMÄ ja NOLO vitun larppaaminen ja MATKIMINEN ja apinointi ja rahtikulttimainen oleminen.
Vittu jos ette keksi itse mitään....hei; EHKÄ se on MERKKI että SINÄ ET KUULU MEIDÄN OIKEASTI LUOVIEN JOUKKOON !!!!

Sinun ei KUULU olla siellä KAMEROIDEN EDESSÄ vitun puupäinen tyhmä nuija !!! Ja sanella sieltä että Olkaa Neekereille Ystävällisii Ja Näi...Ja Tehkää Niistä Oman Maanne Enemmistö !... Ja siirtelemässä jalkojasi kiusaantuneen vaivautuneena kun itsekin aavistat vitun typerys, siinä mikrofoonin takana vääntyillessäsi, oman naurettavan typeryytesi.


*

Se on kai niin että Helsingissä jos asuu, ja jos on syntynyt vähänkin "varakkaampaan" perheeseen ...nin...en tiä, sitä kai jotenkin vain "päätyy" nykyään automaattisesti joksikin vitun "julkimoksi" jolta odotetaan "mielipiteitä" ja musiikkia jne yms, vaikkei kyseisenlaisilla hepuilla OLE kumpiakaan / kumpaakaan, tai lahjoja tai taipumusta sellaiseen.
Ei KETÄÄN OIKEASTI KIINNOSTA. Mutta kun apinalauma on mitä on, näin siinä käy ja vähäiset päätyvät kuuluisiksi, ja nykyään enemmän kuin maailmanhistoriassa KOSKAAN. Kiitos tuubin yms.


Summa Summarum: mutta siis vastaus otsikon kysymykseen on tuo ensimmäinen lause, ja se että suurimmaksi osaksi "tavalliset ihmiset" ei ylipäätään edes VÄLITÄ. Niille musiikki yms taide ja kaikki on "vain" musiikkia tai taidetta tjns. Ovat kuin elukat sen äärellä, joten miksi sen alhaisuus ja mitättömyys niitä kiinnostaisikaan tai haittaisi ?

Ja EI siis sillä että pitäisin "räppiä" musiikkina / taiteena. Tietenkään siis, mutta ei kai nyt KUKAAN sellaista luulisikaan. Edes räppärit.





















Ja Hei ! Pee Äs !

Tämäkin ilmöiö PALJASTAA ja jumalauta HYVIN(!!), sen kuinka vähäisiä suomalaiset ITSE ovat seisomaan OMILLA jaloillaan. YHTÄÄN MISSÄÄN mielessä. Ei jumalauta ole ..ainakaan ENÄÄ, "kiitos" pete nyykoordin, sitä "suomirokkia", niin nin ei ole mitään OMAA musiikkilajia tai tyyliä tai mitään omanlaista suosion kohdetta tms, ei mitään OMAA. Kaikki pitää vain ottaa sellaisenaan jostakin planeetan vastakkaiselta puolen.

Ajattelemattomuuden huipentuma !


JOSKUS vanhana te ehkä snaijaatte mitä tarkoitan.


Surullista ja mitä HAASKOA ja tuhlausta  jne ! Ja miten typerää ja noloa, nolaus meille kaikille suomalaisille !

"Ollaan vaan kaikki yhtä samanlaisia ja vähäpätöisiä kuin kaikki tuolla suuressakin maailmassa! Jeeeeee!"








Suksikaa helvettiin.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti