lauantai 10. marraskuuta 2018

Skeidakuvaaja

linkki


Just.


Anteeksi mutta mitä vitun ideaa tms on kuvata jumalauta satunnaisia äijiä sonnalla ?!?!?!

TOTISESTI perverssi äijä ! Ja yhtälaisen TYHMÄ on tuo ensimmäinen kommentoija ! Kristus vittu mikä puupäinen ääliö ja idiootti ja paskaläjä.
Mitä VITUN VITTUA "vapaalla kasvatuksella" on tekemistä tuon kanssa ?!?!

Tyhmien apinoiden mielleyhtymät...ne ne vasta on jotakin !MUISTANETTE kuten olen sanonut ja se lempiblogaajani, että typerien apinoiden SE ONGELMA on se että he ovat ihan tasan OIKEASTI    KYKENEMÄTTÖMIÄ saapumaan IKINÄ ja minkään suhteen  ===> OIKEISIIN johtopäätöksiin.
Tämä on automaattista ja jos aivosi tjns ei vain ole siihen sopivat ja jos tietoisuutesi ei vain ole luotu sellaiseksi; sinut on TUOMITTU olemaan rasittavampi ja tyhmempi ja sietämättömämpi ja iljettävämpi ja ärsyttävämpi kuin osaat onneksesi kuvitellaakaan, meille räikeästi tietoisemmille ja toimivan tajunnan omistajille yms.
Olet tyhmä kuin vasuri toisinsanoen.

Ja MIKÄÄN ei auta, eikä tule auttamaan. Jos HALUAT tehdä OIKEIN; pidä vittu turpasi kiinni KAIKISTA ASIOISTA loppuikäsi ja tyydy yksinkertaiseen yleishyödylliseen ammattiin ja keskity siihen vitun työhösi saatanan taulapää !!!!!

Kassa ja siivooja ja varastomies ja lakaisukoneenkuljettaja ja sotilas ja KELAn MEGAhidas "virkailija" tjms sopii tod.näk. sinulle, jollet ole siihenkin liian tyhmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti