tiistai 20. marraskuuta 2018

EK-kommunistit haluaa Maahanänkeviä

Linkki <===



JUMALAUTA !!!








" HÄ ?! HÄ ?! Hä..hä hä ..hä hä hä hä joko tuntuu !?!? HÄ ! HÄ ! HÄ ! HÄ ! ! "



Ai kilin vittu .... jumalauta jos ja kun sitä luulee... juuri kun luulee että... mmpph..r... s..sori...


..hy...hyyyyöö...HYÖÖÖÄÄÄÄÄÄK..


...kh..n... .. niin nin ... eli juuri kun luulee että ehkä ne NYT on jo LOPETTANEET.. ehkei ne ENÄÄ kehtaa ja halua ja uskalla(!) jne  "mokuttaa" ja näin... niin...hei ! BÄNG ! Silmille lävähtää jotain tuollaista.
Voi jumankauta saatanan rotanperseet koiranpaskat vittu saatana jukolauta perkele !!!

V I T T U !


Elinkeinoelämän KESKUS ja LIITTO(!!)... en tiä, kuullostaako tuo jotenkin tutulta ja joltain .... niin HE haluavat suomeen LISÄÄ ja LISÄÄ JA LISÄÄ JA LISÄÄ ihania nekruja ja muslimeita ja likaisia VITUN somppuja ja muita Saatanan demoniapinoita ja haittaelukoita pitkin planeettaa koska
...en tiä, kaiketi koska heidän vittupäinen "bossinsa", Jyri Räkämies (kuvassa alla) haluaa pitää tietyn, totutun, elintasonsa ja jopa korottaa ja ylentää sitä.

Jyri Räkämies ☭



Suomi ja suomalaiset ja suomalaisuus ja suomen oma kulttuuri yms tällainen ei kiinnosta kilin vittua kyseistä paskaläjää (jos sallitte sanaleikin), ja hänen kusipäistä kommunistinperkeleiden porukkaansa.

Heitä kiinnostaa kyllä halpatyövoima ja äänestäjät ja sekalaiset ja alhaiset VALLAN ja RAHAN lähteet, NÄMÄ ASIAT heitä KIINNOSTAA kyllä. Kovastikkin.


Tuo on jo jumalauta niin vitun pöyristettyävä ja MEGAÄRSYTTÄVÄ juttu että en ollut oikein uskoa silmiäni kun sen näin ja luin.... siis ei jumalauta.. tämä on aivan kaamea. Tämä on jumalauta aivan pysäyttämätön alaspäin valuva "voima"....tämä on niin vitun kuvottava ja karmea tämä loputon kusipäiden sanelema syöksykierre että en tiedä enää mitä sanoa.


Aivan vitun järkyttävää, ja aivan yhtä uskomatonta !




Ja hei ! KATTOKAA tätäkin paskaa....

Suomen kohtalonkysymyksiä ovat työllisyysasteen nostaminen ja väestökehityksen turvaaminen. Molempiin haasteisiin vastatakseen Elinkeinoelämän keskusliitto (EK) esittää 15 000-35 000 kansainvälisen osaajan houkuttelemista Suomeen seuraavan hallituskauden aikana. Tämä lisäys tarvittaisiin EK:n mukaan nykyisen vuotuisen noin 15 000 ihmisen nettomaahanmuuton lisäksi.



Anteeksi mutta MISTÄ vitusta te oikein sölkötäte ?!?! Mikä vitun "kohtalonkysymys" ?!?!?!?! KOHTALON KYSYMYS on SE pääseekö suomi ja suomalaiset karkuun "lain" ja "politiikan" alta, SE on Kohtalon Kysymys, ja SE onko suomi suomalainen vai EI. NÄMÄ on kohtalonkysymyksiä, muiden muassa. EI se miten paljon e-kommarit saa haluamiaan VITUN mutiaisia ja murjaaneita suomeen, ja miiiiiiiiiiiiiiiiiten alas suomen saa sillätavoin vajoamaan ja kansan jakautumaan aina ad sisällisota.



Juuri tämä on se suomen ongelma, taaskin; noiden vitun paskapäiden kusipäiden vinopäiden vittupäiden tihrusilmien mulkkujen ääliöiden paskojen ei tarvi PELÄTÄ että heidät yksinkertaisesti ammutaan ja/tai puukotetaan ja ehkä kroppaansa roikotetaan jostakin sillalta, vaikka miten ärsyttäisivät ja "kyykyttäisivät" "kansaa", joten ne USKALTAA suoltaa vuodesta toiseen miten vain ja tahansa ÄRSYTTÄVÄÄ ja provosoivaa Luciferinpaskaa kuten tuo.
Jumalauta EIKÖ SE NY VITTU OLE JO MENNYT JAKELUUN JA TULLUT SELVÄKSI MITÄ MIELTÄ TÄSSÄ OLLAAN "Maahanmuutosta"™ !!?!?!?!?

KUINKA KAUAN teidän pitää VIELÄKIN vittu KOKEILLA ?!?!?!?
Julistakaa sitten vain ihan reilusti sisällis-sota. Tehkää se kuin ihan OIKEA mies, älkääkä siellä sönköttäkö saatanan paskaläjät.

VITTU että kehtaattekin saatana.




Mitä kauemmin te INTÄTTE ja INTÄTTE ja INTÄTTE ja INTÄTTE ja jankkaatte ja märehditte ja voivottelette ja VÄKISIN AJATTE "käärmettä pyssyyn"; SITÄ SUUREMMAN TUHON SAATTE IHAN ITSE(!!!!!!!!!) AIKAISEKSI, ja sitä useampi sydänlihastulehdus syntyy jo Nykynuoriinkin ja sitä useampi TAPPAAKIN itsensä ja masentuu. Ja te saatanan koirapaskat Saatanat ette NÄE vieläkään. MITÄÄN muuta kuin RAHAN ja VALLAN.

Teidät tulisi huomisaamun koitteessa teloittaa. Plain and simple. MINÄ NÄEN tämän, mutta ....miksei muut näe ?! Vai näkeekö mutteivät vain TEE sitä !? Helsinkiläiset ?! Te olette näitä kusipäitä FYYSISESTI lähellä ?!?!!? Te VOITTE TEHDÄ JOTAKIN !



HUOH.... voi Kristus vitun perkele..
Ja hei, MISTÄ vitun, VITUN(!!!!!!!!!!), "kasvusta" sinä saatanan pallinaamainen vitun mulkku sölkötät !? MIKSI.
MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKSI, miksimiksimiksimiksimiksimiksi suomen TULISI KASVAA ?!?!? YHTÄÄN mihinkään ?! YHTÄÄN ?!?!









Ja jos jotain tulisi PURKAA niin se on TEIDÄN VALTANNE ja valtarakenteenne !! "politiikka" ja mikä ikinä onkin tuo vitun "ek" ! NÄMÄ ja "byrokratia" yms pitäisi purkaa ja Maahanmuuttokompleksi™ - NÄMÄ pitäisi purkaa ja viipymättä !
Mutta koska se on oikein ja se oikea ratkaisu, ja moraalisesti oikeamielinen ja KESTÄVÄ, sitä vältellään kuin ruttoa.

Ja koska väärin ja huorin tekijät ei TIENAA sillä tai saa rahaa ja näkyvyyttä ja oletetusti(!!!!!) HYVÄÄ peeärrää, niin ei tehdä.
Ja HETEROT kokee sen ongelmaksi koska silloin sitä osottaisi jotain vitun MUNAA ja itsevaltaisuutta (Suomi siis) ja kykyä olla omatoiminen ja oma-aloitteinen yms ja sanoa "EI!!" eu:n saneluille ja muille Hönöjen Tyrannioille. Ja sehän olisi maskuliinisehkoa ja "patriarkaalista" ja mitä se kotonakin vaaniva "pirttihirmu" SIIIIIIIIIIIIIIIIHEN ny sitten "tuumaisi" ?!!?!?!?



Vittu KETÄ KIINNOSTAA !!!! Kristus perkele.












Ei jumalauta vittu saatana sentään..  .. .. tähän tämä sitten menee, ihan koko loppuelämä ! Kiitti vitun vitusti !!
Tämä ON tässä. Se on jo ihan selvää. Teistä EI OLE kiipeämään ylöskään tästä kuopasta enää, mihin olette saatanan pehmeäpäiset paskahousut pikku kusipään rumilukset meidät KAIKKI laskeneet.


Te MAKSATTE tästä !




Teitä on jo LIIKAA muutenkin, kaikkialla, joten vaikka "hallitus" -mikä vittu se ikinä liekin- olisi ja koostuisi vain ja ainoastaan Persujen / Persuista, ei sekään enää riitä. Ja koska jostain syystä kaikki näyttää TOTTELEVAN jotain kroissantinsyöjä känninynnysetää prysselissä, TÄÄLLÄ...junou...TÄSSÄ, paikanpäällä, kotosuomessa...

Minä en saisi teidän mielestänne HUOMATA ympäröivää todellisuutta ja tehdä siitä automattisia ja suoria ja tarkkoja ja oikeanlaisia päätelmiä jne, ja kutusa niitä niiden oikeilla nimillä, ja mm neekeriä "neekeriksi".
Hei; HAISTA VITTU !
Minähän KUTSUN nekrua nekruksi. Ja murjaania murjaaniksi. Ja SINUA kusipäiseksi paskaiseksi vitun Satanistiseksi ylimieliseksi oksettavaksi luotaantyöntäväksi vastenmieliseksi vitun tuhojyräksi ja demonitorakaksi.


Vittu SUKSI ITSE VITTUUN TÄÄLTÄ !!!! Monastiko TÄMÄKIN(!!!!!) pitää jumalauta SANOA ja HUUTAA ja TOISTAA !?!?!?!?!?!!?
Saatanan läskipää !! AVAA KORVASI JA SILMÄSI VITUN MATO !!!!!!














Vittu AIVAN USKOMATONTA !!



PYSÄYTTÄKÄÄ NYT SITTEN JOKU JO PERKELE NUO KUSIPÄÄT !! Hei !?!?!
Kuuleeko kukaan !?!?

PISTÄKÄÄ NOILLE STOPPI JUURIKIN TASAN NYT !












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti