sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Linkki Tylsään Mulkkuun

http://aripesonen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/264697-britannian-eu-eron-jalkeen-suomen-eu-eroa-ei-enaa-aja-tosissaan-yksikaan-puolue


”Missä EU, siellä ongelma”. Tuolla iskulauseella Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini vei puolueensa kahteen peräkkäiseen eduskuntavaalivoittoon vuosina 2011 ja 2015.

DafuQ ?!?

Ei Soinisika sitä mihinkään "vienyt" vaan SUOMALAISET "äänesti" Persuja. Tuossa on asian todellinen laita ja olemus ja vissi ERO ! Vitun tylsänpulskea puupää. Perkele.

Sietämätöntä tylsää ja sielutonta sakkia tuollainen mankujain kaarti, "wäywäywyäwyäwäää täytyy pysyä EeUussa tai Ryssä!! RYSSÄ KUULKAA!! RYYYSSSÄÄÄÄÄÄÄ!"

Ei kovin pieni maailma noiden daijuissa.
Vittu ketä KIINNOSTAA herran perkele !??! Hyökätköönkin jos ovat hyökätäkseen. Saattaisi tehdä lähinnä vain hyvää suomlannin junteille. Ja ehkä päästäisiin näistä VITUN "eu  on hyvä!" jyrsijöistä vihdoinkin eroon, ja KAIKISTA lopuistakin "punaisista" ja muista Saatanan sioista.
Ja nekruista yms tietenkin !

Valinnan luulisi olevan automaattisen HELPPO tuossa EU vai NATO asiassa. NATO kymmenen kertaa kymmenestä.
En toki ole tutustunut asiaan sen syvemmin, minua ei KIINNOSTA MIKÄÄN "poliittinen" sen enempää kuin mitä PITÄÄ olla tietoinen siitä mitä nämä muiden OMIJAT on suunnittelemassa "hallintoalamaisten" suhteen ja päänmenoksi jne, mutta jos johonkin pitää "kuulua" niin natosssa on sentään joku vitun järki ja hyöty ja Ryssille SELKEÄ sanoma, eli SUKSIKAA IÄKSI VITTUUN.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti