sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Pave Joosepin TOINEN video samasta aiheesta

https://www.youtube.com/watch?v=5RrSfMiAErc

Ei JUMALAUTA ja VITTU !!

Jukolauta MIIIIITEN naurettavaa ja ylimielistä ja en enää edes tiedä MITÄ sanoa, jengiä nuo VALHEmedian eli VANHAN / perinne "median" eli KOMMUNISMIN  tyypit oikein VOI olla !!!!!!?

Jumalauta jos hävyttömästä, alkeellisen alhaisesta, itsetiedottomasta, VASTUUTTOMASTA, mielisairaasta, MEGAärsyttävästä, itsekkään pahasta, kieroutuneesta, häiriintyneestä, solipsistisesta, histrioonisen hysteerisen tyhmästä, sekopäisestä ja antaumuksellisen kusipäisestä paskarottalaumasta puhutaan, vailla MITÄÄN häpyä ja moraalia ja tahdikkuutta ja kykyä tunnistaa YHTÄKÄÄN tosiasiaa jne jne  niin....no... siinä sitä on tarjolla runsain mitoin ja yllinkyllin !!

Se on sangen epätoivoisen ja hirvittävän tunteen synnyttävää nyt kun nykyaika on mahdollistanut mm netin ansiosta, tietää kuinka vitun LOHDUTTOMAN runsaslukuinen on tuo Luciferin robotti-kusipää armeija globaalisti. Sitä on TODELLA TODELLA lähelle MAHDDOTONTA torjua ja TÄYSIN mahdotonta asettaa oikeille raiteille ja parantaa säpsähtelevästä mielisairaasta kusipäisesta riivatunlaisesta hulluudestaan ja esimerkillisestä typeryydestään.

Pimeys on siepannut nuo voimattomat nöyhdät niin totaalisesti ettei niitä ole pelastaminen enää mitenkään, eikä siihen tulekaan KENENKÄÄN kiinnittää YHTÄÄN millisekuntia aikaa vaivaa rahaa tai mitään muutakaan, keskittykään itseenne ja siihen mihin ikinä on jokin idea keskittyä, nuo on menetettyjä Morlokkeja nuo. Ongelmajätettä, ei paljon paremmin voisi kuivalla enää kuin ongelmajäte -käsitteellä.
SITÄ ne ON.KUOLKAA vittu jo pois !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti