maanantai 12. marraskuuta 2018

Lisäys äskeisen johdosta...

...Muuuuuun muassa KAIKEN tuollaisen takia olisi ollut melko helvetin hienoa ja MAHTAVAA jos on ollut ylipäätään pakko OLLA jotakin nimeltä "Uutis Media", että ja jos suomlannissa / "suomessa" olisi ollut ihan oma ja kykenevä ja REHELLINEN sellainen.
Junou, ihmisiä. Ihmisiä jotka osaa TARKKAILLA itse todellisuutta ja joiden tietoisuus on sellainen joka TOIMII, kuten minulla, ja joka osaa nähdä kaikein niinkuin se ON ja OIKEIN ja HETI, ja joilla olisi halu RAPORTOIDA SE, kuten minä teen tässä Blogissa, sitten ihmisille mahdollisimman suoraan ja muuntamatta.
Eikä sellaisia paskahousuja kommareita rotanpaskoja hälläväliä "kuhan saan palkkaa" zombeja, joita JUUTALAISET noihin VALHEIDENLEVITYSautomaatteihinsa palkkaavat, jotka sitten vain TOISTAVAT sitä mitä Suuren Maailman, eritoten kai Jenkkilän, vastaavat virtsapäät on aiemmin sanoneet.

Ei ATOMIAKAAN omaleimaisuutta ja OMAA mielipidettä MIHINKÄÄN, edes naapuruston kissoihin, saati sitten tahdikkuutta ja suoraselkäistä rehellisyyttä yms.
Mutta nykyäänhän se olisikin Patriarkaalista Sortoa ja Anti-Feminististä Ählämkammoista Rasismia™  raportoida asioista niinkuin ne ON. Neekeristä esim että "neekeri on vain alaston yksinkertainen Afrikkalainen eläin, joka elää metsässä ja nojailee pitkään puukeppiin ja nukkuu häränsonnasta koostetussa läjässä (paskaa siis)".

Mutta aatelkaa miten ...mitä..."mielisairas"....mielinvikainen...häikäilemätön kusipäinen..psykopaattinen ? MITÄ ? Täytyy olla että VALEHTELEE jumalauta asiasta joka on KOKO MAAILMAN NÄHTÄVISSÄ ja varmaankin monellakin nauhalla !!!!
Vittu kun sokeanakuolleet myyrätkin NÄKEE päivänselvästi mitä tapahtui, yritti VALHEmedia  SILTI(!!!), jumalauta SILTI(!!!), VALEHDELLA ! Kuten joku kommentoi; ne yrittää nyt saada sinut näkemään jotain mitä ne haluaa, eikä sitä mitä SILMÄSI näkevät !

Se on koukiusaajan ja ylipäätään kiusaajan, ja rikollisen eli Pahuuden Mutantin  maailmankuva ja tietoisuus. Ja tämä on hyvin  yksinkertainen ja hyvin silkka FAKTA. NE ON(!) täsmälleen tuollaisia, ne käyttäytyy ikäänkuin me KAIKKI olisimme SISÄLLÄ HEIDÄN omassa maailmankuvassaan, ja ikäänkuin me voisimme käsittää ja aistia vain SEN minkä he HALUAVAT ja SALLIVAT.
He ovat totisesti; melko KAMMOTTAVIA abysmaalisia poikkeamia ja TOTAALISIA vihollisia.
Aivan ABSURDIN kieroa tietoisuutta, suoraan Helvetistä.

Umpikieroa. "Mies kiero kuin karjun kyrpä" kuten sanonta sanoo.




Se on poikkeavan provosoivaa ja ärsyttävää, nuo tuollaiset totaaliset sielunviholliset, eritoten tosielämässä. Ne saa sinut tajuamaan että ÄRTYMISESSÄ ja suuttumisessa ja VIHASSA ja tulisena leiskuvassa adrenaliini liekehdinnässä on vielä  mooooooonta tasoa syvyyttä lisää, paljon enemmän kuin luulet.
On kuin ne olisi luotu kaivelemaan esiin Maksimaalinen Suuttumus ja Viha kaikista elävistä olennoista jotka EIVÄT ole osa heidän Demonista Kollektiiviaan.
Ja he ovat siinä HY-VI-Ä !


Sitä ei kuin täysin pöllämystyneenä hämmästellä miten ne vain naama sellaisena ilmeettömänä ja välinpitämättömän, kuin "poliitkoila" ja kytille usein on, voivat tehdä ja sanoa mitä pöyristyttävimpiä ja häikäilemättömimpiä asioita, ja valheita eritoten, ilmeenkään värähtämättä, ikäänkuin siihen mihin PITÄISI EXKLUSIIVISESTI KESKITTYÄ, ei pitäisi LAINKAAN keskittyä ja sitä ei tulisi HUOMATA lainkaan. Se on .....en tiedä, demonisuutta tulee lähinnä mieleeni.
Se on kai jokin "kyky" jonka Lucifer suo niille jotka on hänelle mieleen.

Tämän ^takia niitä PITÄISI EHDOTTOMASTI lyödä SAMANTIEN turpaan JOS ja KUN sellaiseen törmää, ja TÄMÄN takia JUUUUUUUUUUUUTALAISET on järkänneet olemassaoloon "Poliisin" ja "lain" jotta niin EI tehtäisi, jotta KOKO MAAILMA HUKKUISI Satanismiin ja sen ultrakuvottavaan ja elämäntuhoavaan PASKAAN.


OPPIKAA NYT JO PERKELE TÄMÄ ASIA sitten saatana sentään !


"Juutalaiset on pahoja önnön nönnön nöö!" ..se on vaa jotai mitä tyyli ninQ Hitler keksi ja näi !

Just....
Kiva elää samalla planeetalla noiden ^ kanssa !



Mie en kuulkaa oiekkee enää ees tiijjä että MIIITENkä tämä asia tulisi esittää jotta se osuisi ja UPPOAISI ???!..... Jos minä koetan vain sanoa sen tässä kirjoittamalla TAAS.

Elikkä;  JEESUS itse, eli JUMALA ITSE(!!)  ===> KIROSI Juutalaiset JA "lakeijat" (ja "lain"!) ja SANOI sangen selvällä kaiketi Heprean kielellä, että he ovat "SAATANASTA / PERKELEESTÄ / ISÄSTÄÄN ===> PIRUSTA eli Luciferista" !! Eli MIKÄ tässä on EPÄSELVÄÄ ?!?!!?
MISSÄ on HÄMMENNYS ja "emmätiä...vaikee tulkita ja näin..." ?!?!? Missä se SELLAINEN kohta on !?!?!?  JUUTALAISET; TAPATTIVAT tai MURHAUTTIVAT Jeesuksen eli Jumalan eli he ovat myös DE FACTO ja juure ja mitä vain, JUMALANMURHAAJIA !

Ai miin....sitä lähes LUULISI etä SE(!!!!!!!!!!) jotenkin REKISTERÖITYISI teidän typerin tavallisten umpityhmien imeläntyperien mulkkujen kollektivistinynnyjen perheenäitien ja Espoolaisten Modernien Perheenisienkin tynkätajuntaan ja näin, mutta...ei. Ei se sitten mene.
Heille on merkittävämpi "fakta" että HALIWUUD inhoaa "Natseja" ja vollotaa jotain vitun "holokaustia" joka luultavasti ONKIN ihan täyttä siansontaa siinä muodossa kuin esitetty, ja niille SE on merkittävämpi TODISTE asiaintilasta kuin suora ..SANA. Sanotaan nyt niin.

Eli siis  ==> Jeesus = Natsi / Nazi ?! Olenko ymmärtänyt oikein vai väärin !? Onko asiassa jokin vallitseva tulkinnanvara vitun tunkkainen laumahetero, vai onko asia selvä kuin EHDOTON pläkki "?

Kuten minun "lempibloggailijani" asian SELKEÄSTI sanoi, ja se on TOINEN meistä kai vain KAHDESTA (globaalisti) tällähetkellä elävstä Aidosta ja Oikeasta Pyhimyksestä / Luojan Lähettiläästä, niin nin kuten hän sen sanoi "juutalaiset menevät ´mediaan / journalismiin´levittääkseen valheita" ! Ja "koko ´juutalaisuus´ itsessään, sinänsä,  ON valhe".
Asia on HYVIN  ja jopa HARVINAISEN itsestäänselvä ja kristallinkirkas ja päivänselvä. Se vain aiheuttaa ei halutun TUNNEREAKTION, johon teitä on TAHALLAAN taivuteltu sittemmin Suur Sota kakkosen, jota te välttelette kuin jotkin laboratorion vitun ROTAT jotain epämiluisaa ärsykettä.
Joten taaskin; suksika vittu helvettiin ! Johon suksittekin, Juutalaisten perässään vetämänä !

MUISTAKAA että te ette lainkaan välttämättä TUNNISTA TILANNETTA. Monasti sitä snaijaa vasta jälkeenpäin.... kaikenlaista.

Ja HEI ! Katsokaa siitä Paul Joosefin videolta, mielenkiintoinen (enteellinen?) nimikin muuten(!), niin nin tsiigatkaa sen filmiltä se pätkä siitä VITUN Jimmy Juudesta ! Jukolauta se umpitylsä tylsänpulskea haalea mitätön JUUTALAINEN paskanahjus VÄITTÄÄ JA VALEHTELEE; VA-LEH-TE-LEE, ihan POKKANA siinä abaut koko maailmalle, että "eeeeeiiii...ei se siihen koskenu!" vaikka se koski siihen.
Se on kuin se väittäisi että "eeeeiii,  ..ei ne tornitalot mihinkään romahtaneet...siellä ne on ! No menkää vaikka kattoon juMALAUTA!".

Mutta romahtihan ne, tai romautettiin(?) ja koskihan se, totaalinen iljetys siihen Valkoisen Talon harkkaritytsyyn.

VITUN JUUTALAISET SAATANA, on se mitä MINULLE jäi tästä "käteen". En tiedä mitä teille "fiksummille" jäi.
Varmaankin jotain ihan muuta, jotain mistä kehtaisi jutustella vaikka mummonsakin kanssa ilman häpeää ja epämieluisaa tilannetta / hiljaisuutta. Notta työ tiiätte olevanne Oikialla Puolella !


Ja näinhän se ON! Te tiiätte AINA !! HAha ha hahah..aijaijai...aina te kyllä tiädätte ! Mille nauraa, mikä ottaa vakavasti, mikä on huuhaata ja mikä merkittävää, mikä mielenkiintoista ja mikä turhaa nöyhtää ja röyhkeän ärsyttävää pröystäilevää vitun kusipäistä koiranpaskassa elävän toukan totaalista umpisurkeaa kurjaa vitun hävytöntä syövyttävää vitun PASKAA.

#U go gurlz !






En tiä.. enää. Mitä teille vitun tahnapäille edes VOISI enää tehdä tai sanoa. Te olette menneen talven lumia ja kuollutta kauraa. Plain and simple.
Menkääkin perkele !


"Monet kutsutaan, HARVAT valitaan".




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti