lauantai 17. marraskuuta 2018

Possen TokaVika Jaxo

Se oli melkolailla surkeaa.

Viivi vaikkakin on söötti ja ilo silmälle, mutta se on sellainen ei-niin-vähääkään "vähän yksinkertainen". Ja repeili siinä omalle tyhmyydelleen siinä sen maammelaulun tjns munanneen tyypin haastattelussa.
Studion äänet ja niiden saaminen kotikatsomoon, jotenkin honottaa ja ontuuu tuossa ohjelmassa.

Nyt oli edes siedettävä se "selffiytyjät" hölmöilykin, sen ruattalaisen pallinaaman kera.

Sitten se joku yleisön pallinaama Pave ammuttiin taivaalle, minä olin melko varma että se lävähtää maahan ja ehkä kuolee, muttei mitään sellaista kai tapahtunut sitten ? Ei ainakaan näytetty.

Sitten oli se kohtuuttoman typerä tehtävä, siinä kohtuuttoman ruma junttimies kaikkien mahojensa kanssa. Sai kuitenkin hyvän ajan minimotonetissä.


Sitten oli taas jotain vitun nykylapsia joilla on tuubikanava. Vittu BIG fucking deal !
Mummollanikin voisi olla juutuubkanava ffs !
SE että jollain ON "juutuubkanava" ei TEE siitä tyypistä PASKANKAAN väärtiä !!!!! Tai niistä tyypeistä.
"Ibi Lovellakin" saattaa olla kitara ! Ja Sami Hedbergillä mikrofoni. Mitä sitten !?

Eniwei...

sitten oli se vitun TYHMÄ, jumalauta ISOLLA TEELLÄ(!!!!), se osio missä ne syö siinä haastatellessa ...tai mikä se onkin, missä niillä on eri kädet kuin omansa siinä, se on ihan vitun tyhmää skeidaa.
Sitten oli se marginaalisen ok juttu missä ne antaa toisilleen sähköiskuja jne blääblääbllää...
Sitten ne lapset siis, niin, tuosta ^ ylempää, ne "tuubitähdet" (varmaan jotain tosi vitun hyvää kamaa ja näin...) pomppi jollain kumiaaseilla vaahdon seassa ja tällaista, kuin "eduskuntaa" olisi filmattu.

Sitten oli vuoristoradassa se vitun "Viikon Vanha Jugurtti" mies.
Se oli niin yksinkertainen kuin vain finuiittiuros voi olla. Se on yhtä simppeli kuin pieni kissa. Tutkien varovasti ympäristöään, haistelemalla ja tuntoviiksillään ja tuijotellen varovaisesti ja miettien aina pätkiä kerrallaan, ennenkuin tekee seuraavan siirron jne. Sillä ei ollut MITÄÄN sanottavaa ylipäätään, ei kerrassaan mitään. Siltä lähti sekin vähä taju ihan kokonaan mitä sillä normaalitilassa on, kun siinä vuoristoraassa menivät. Kuin suomalaisilta alkoholinkin vaikutuksesta.
Lähtee siis taju.


Sitten oli kai jotain haastattelua tjns ? Emmätiä ihan sama.
Oli jotain vouhkaa ja mesoamista ja mitä lie tyhmyyttä.. ja se sama luunaamainen akka kuin Gaalassakin ja se SAAAAAMA vitun biisikin vielä !!! Kristus vitun perkele !!! Monastikko pitää altistaa sille samalla tylsälle saatanan biisille ?!?!
Ja se akka näyttää joltakin mustalaisen ja juutalaisen yhdistelmältäkin vielä kaiken lisäksi.
Ja ehkä noidalta.


Ja oli teknisiä vaikeuksiakin, Jaska pönötti tuijottaen vaivautuneena kameraan pitkiä aikoja, miltei olisi voinut se länkkärielokuvista tuttu pyörivä rutikuiva pallopensas pyöriä siinä jaloissa ja taustalla aina väillä. Ehkä niitä kannattaisi hommata sinne ihan oikeasti ? Olisi melko khuul.
Ja sirkkojen siritys ääni siltä varalta että noin käy.
Tai ehkä jonkun rasittavan läskin ämmä yskintää ? Jotain tuollaista.

Ja HEI !! Kun siinä nyt keksitte ampua jonkun yleisöstä taivaalle, niin se olisi pAAAAALJON parempi se osio, jos se ammuttaisiin samalla "ihmislinko" metodilla Katajanokalta sinne "satama-altaaseen" !! Jumalauta SE, olisi jo ihan OIKEASTI aika vitun khuulia ja hyvää TeeVeetä !!
Vielä jos se olisi Soini tai Lii Läskipää tjns ! Toki Ihmis-sikaan tarvittaisiin stydimpiä nostureita, mutta hei; siellähän ON niitä satamanostureita, ainakin siinä toisessa satamassa ! Menkää sitten sinne ?
Kyllä kai niillä yhden Timpan nostaa ? Kun ne kerran nostelee rahtikonttejakin ja rekkoja ja lentokoneita ja avaruusaluksia ja mitä lie Pluton kokoisia painoja.

Tuolta(kin) ohlemmalta on hävinnyt täysin se sen todellisin ja täyteläisin "fiilis" ja tunne ja tunnelma jne. Se on vain pelkkä lapsellinen lässähdys lapsellisille lapsille. Joista yleisä näemmä lähinnä koostuukin, vanhempineen. Mutta eikö se olekin jonkinsortin lastenohjelma ?
Ainakin sellainen se ON.
Jaa niin ja siinähän oli se melko ruman ja kohnon simpanssiuroksen näköinen "hyvännäköinen muijakin", se Aitolehti. SE. Se oli IHAN PASKA ! Se osuus on niin vitun tyhmä kuin olla ja voi, meikata ralliautossa. Kristus vittu.......




Yksi tuon ohjelman ja koko "suomalaisen elämäntavan" SUURIMMISTA ONGELMISTA on täydellinen ja kaikenkattava ja TOTAALINEN  VAARATTOMUUS.

Posselaisetkin aina sanoo vierailleen, ja luodaan sellaista mielikuvaa, että "tää on nyt POSSEE!!..wuuuuuhululululululululuuuuuuu! täällä voi sattua IIIIHAN MITÄ VAAN!!" ja se mitä siellä voi kuitenkin vain sattua, ei eroa siitä mitä jonkun dorkan nörtin 10-vuotis synttäreillä voisi sattua. Ai miin, VAARA yms on siitä TODELLA kaukana !
"Täällä voi kuule... joku äkkiä juosta kameran eestä alasti, pidellen mulkkua kuitenkin piilossa (yhdellä nyrkillä)... ja täällä voi olla lusikallinen tsiliä ja vedellä kurlataan jne!!..tää on Pahojen Poikien Hommaa!.." ja se on ihan täysin lapsellinen mitätön vaaraton lässähdys.
Hyvä ettei siellä olekin joku rillipäinen 10 vuotias synttärikakkuineen ja uusine Pleikkapeleineen seassa !
Jarppihan toki NÄYTTÄÄ siltä, muttei se o kai enää 10 ?  Ehkä se ON 10 TUUMAA pitkä ?! En tiä, en ymmärrä tuumista mitään, eikä kiinnosta.




Tässä on "Posse" pähkinänkuoressa...





VAARAA  jou !



Kuten suomessa AINA ja KAIKEN, paitsi ylenpalttisten sossuetujen MaMuille, suhteen; annetaan ymmärtää muttei pystytä ja uskalleta ja haluta ja ymmäretäkkään kyllä, antaa.


Ei se jauhotykkikään nyt niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ihmeellinen kuitenkaan ole. Eikä KETÄÄN KIINNOSTA noin VITUN TYLSÄT vieraat.
Herran perkele se ensijaksokin, joka on viimeinen ainakin tältä erää, ne vieraat oli lähes yhtä puuduttavan tylsiä kuin kaikki tähänkin astiset.
Ehkä jos toisitte sinne jonkun virkkuumummun ? Tai jonkun waka wanhan papan siitä naapurustosta tjns ? Voisi tulla enemmän ELÄMÄÄ ja säpinää jne ?


Kiitti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti