sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Hankiksen Foto



:D !!

AHAHAHaaaaaaaaaaa.

Tuubi aina tarjoilee minulle noita Hankiksenkin filmejä välillä, ja NYT. Nyt aattelin jumalauta puuttua vihdoin tuohon ^ vitun pikku-kuvaan !


KATTOKAA ny jumalauta ja herran Perkele sentään !!! Onko se ITTE todella VALINNUT noin kamalan kuvan vai mitä !?

Arvon Rofessoori näyttää siltä kuin olisi ainakin juovuksissa, ihan pellit seis ja kännissä kuin käki. Tai ehkä jossain pöllyssä tai haistanut juuri pierun tjns !

Se on kuin joku viimeisiään vetelevä rutikuiva ihmiskilpikonnamies jolla on rätti päässä ja ihmispuku päällä ja "TTU moon kännichä!" ilmeensä, ehkä se PARAS(!), naamallaan.

Tai ehkä se on juuri saanut kuulla että kameran takana piileekin Juutalainen kuvaaja ?!
En tiä. Emme voi tietää, mutta sen voimme sanoa että; kuva on kertakaikkiaan kamala ja epäonnistunut jne, mutta viihdearvoltaan aivan MAHTAVA !
Lähes "ihana" tjns !! HAhahahaaa

(Täytyy vielä lisätä että, näyttää miltei siltä kuin sen kallon tuo yläosa, ja naaman, olisi singonnut tuolta lattiasta kohti kattoa, tai ainakin halunnut, mutta tuo kuminen nahka ei ole antanut myöden, joten se vain levinnyt Eino Grönmäisesti tuollain...LEVEÄSTI, ja mutrusuisesti pitkin tuohon naamaa ja jättänyt tuollasen surkutelvan ilmeen vaikutelman, mikä ei kuitenkaan ole välttämättä varsinainen ilme ollenkaan vaan vain edelläkuvatun seurauksena syntynyt vaikutelma. Tai ehkä sen suu ja leuka on vaan valahtaneet alemmas ? En tiä. Kuin vanhainkodissa. Ja luultavasti se on epäillyt kameraakin vakoilusta tai miettiny onko se edes päällä ylipäätään).

#KiittiSiitä!





Tuohon kuvaan, näihin tunnelmiin !




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti