sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Suomi-Ruotsi-MoKutus jne

Suomen "MoKuttajat" ei ole kai tulleet ajatelleeksi saati sitten tajunneeksi, että Suomi EI OLE Ruotsi.
Ne on kai aatelleet että "ei muutama satatuhatta nekrua tuossa nyt suuntaan eikä toiseen mitään meinaa", perustuen RUOTSIN olemukseen ja suomea paljon isompaan OMAAN väenpaljouteen yms.
Mutta Suomlanti kuitenkin ON vain 5 miljoonainen porukka siellä täällä pitkin isohkoa aluetta, Helsingin tungosta mukaanlukematta tietenkin, jotka menee välillä vähän Prismaan tai Alepaan ja Lidliin jne ja elää omaa pientä elämäänsä siinä ympäristössä.

Tämän kai voi Helsingissä(!) sitten helposti UNOHTAA yksinkertaisesti, kun siellä ja sieltä katsoo ympärilleen, Suomi vaikuttaa SUUUUUURELTA ja vilkkaalta ja tiiviiltä ja kiireiseltä ja mitä lie.
Hei muulinpaskapäät ääliöt; se on HELSINKI ! EI Suomi.

Ja sama juttu tämän kaiken vitun "kaupungistamisen" kanssa. MITÄ VITUN VITTUA ?!?! Ettekö te saatanat käsitä että tämä EI OLE Haliwuudelokuvaa vaan tätä todellisuutta !?!?!?

Vaikka se näyttää kutkuttavalta ja siistiltä ja mitä lie, kun elokuvissa kuhisee miljoonakaupunkeja, niin MIKSI vitussa haluaisitte sellaisen TÄNNE? ?!?! Ja neekereistä koostuvan !? Siis KUINKA vitun typeriä paskapäitä te vitun lobotomisoidut aivottomat autistiset tiuskijat oikein VOITTE olla !??!?!

Lähtekää ITSE. Kuten Käteinen, piiloon vitun karhunnaamainen ryssä sinne prysselin paskareikien joukkoon ja sekaan haisemaan ja vetelehtimään ja syömään struudeleita ja munkkeja ja kroisantteja yms. Ja kelvollisempien ihmisten elämiä ja rahoja.


KÄSITTÄKÄÄ ny jo vittu sentään näiden vatipäisten anti-visioidenne suhteen se MITÄ Suomi OIKEASTI ON !!!! Ja LAKATKAA hourailemasta sen suhteen mitä sen "tulisi olla".
Teillä EI OLE visionäärisyyttä, minulla ON, ja minä SANON teille !
Toistan, MINÄ sanon teille että teillä EI OLE visioita, ei sitten mitään eikä sitäkä !


LOPETTAKAA.
Suomen.
TUHOAMINEN !


Kuinka VAIKEAA tämä on !?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti