sunnuntai 11. marraskuuta 2018

V-i-r-h-e-i-d-e-n Uusi PJ



Valittu On !!

Pitkän rupeaman ja rutistuksen yms turhan paskan jälkeen, Vihreiden-änkyräkommunistien Helsikiläisten Häpeämättömien Kusipäisten Mulkkujen uusin PäänaukomisenJohtaja !


Vihreiden uusin tuhojyrä, EI siis teho vaan TUHO -jyrä, Vitrus Pettupää, on valittu äänivyöryllä Suomen Kommunistisen Älykääpiöiden-Ärsyttäjien-Puolueen uudeksi PaskanjauhannanJohtajaksi.

Hän tulee jauhamaan niin paljon niin vitun ärsyttävää ja aivojanne syövyttävää typerää kusipäisenä honottavaa, ylimielistä ja autistista kusipäistä verta nenästään kerjäävää kusipäistä Marxistinsontaa että toivotte vielä että olisitte edes kuolleet jossakin hirvittävässä onnettomuudessa tai tulleet ainakin murhatuksi raa´an brutaalisti.



Hänen tulevia "Lakiehdotuksiaan" yms ehdotuksia, tulee mm olemaan lähes varmasti AINAKIN seuraaat esimerkit...

- ihmisten tulee käydä Tehtaan / Kolhoosin Yhteistyössään, ainoastaan synkroonisesti askeltavina nippuina eli työtoveriporukoina ja vain yhdessä tai kahdessa jonossa, paikallisesti, asuinalueittain.

- kaikkien tulee elää joko jurtassa tai teltassa tai ehkä jos on vähän tasa-arvoisempi niin voi nukkua 60-lukulaisen kerrostalon yksiössäkin, mutta sen lämmitys on toki liian kallis pidettäväksi päällä.

- Suomi on otettava kukkuroitaan myöden täyteen neekeriä ja murjaania ja rättipäätä ja ryssää, ja tämän koko kaameuden komentajaksi näitä Vasemmistolaisia Paaaaaaaaaaaaaljon Paremmin Tietäviä Ylimyksiä ja jokunen heidän Pyhimyksensäkin.

- sähköstä ja muovista ja puisista huonekaluista on luovuttava, sinunkin(!) vitun ylimielinen mulkku, "epäeettisinä" ja "luontoa raiskaavina" Pahoina ja Tuhmina Asioina ja Esineinä.
Ja on käytettävä vain mitä luonnosta löytyy, risuja ja käpyjä, kunhan ne ei ole Valtion omistamia, joita niistä suurin osa kuitenkin ON.

- Vasemmistolaisia aivottomia zombietakin vähäjärkisempiä typeriä vittupäisiä piisameita on palvottava Älyn Jätteinä ja Viisaina ja Kauaskatseisina Näkijöinä ja Ylimyksinä.

Jne. Listaa voisi jatkaa hyvinkin pitkään, mutten näe siihen mitään syytä.



Näin tälläkertaa.



"Onnea virheille" !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti