tiistai 13. marraskuuta 2018

Hyvästit Fazerille

L i n k k i <<==



Wau ! MAHTAVAA !

Kerrankin. Nähdä että ainakin nuo ensimmäiset kommentit on kaikki oikealla asialla ja muutkin boikotoi tuota paskafirmaa kuin minä !!!

SE on jo jotakin ! Se ON JO, jotakin, minä sanoin. Se on nykyään jo Kapinallisen ja Vallankumouksellisen Patrioottista yms.
USKOKAA itseenne ÄLKÄÄKÄ heihin ja heitä, ja antako niiden nilviäisten päästä ihonne alle. Te TIEDÄTTE kyllä millä seisotte, ja kestääkö se vaiko ei.

Ihailkaamme vielä näitä kerrankin oikeanlaisia kommentteja, kun otin varmuuden vuoksi ihan kuvankaappauksenkin.












Laadin itse vielä tällaisen Vasta-Propaganda Julisteen (alkuperäinen karhutausta kuva on googlen kuvahausta löydetty, EI omani, jos haluatte löytää saman, hakekaa englanniksi "kommunistista propaganda julistetta" yms.)






Toisaalta on surullista nähdä vanhan ystävän menevän ja kuolevan.
Tehdessäni tuota ^, vaikka teen tuollaisen ihan hetkessä kylläkin, kuuntelin satunnaista taustamusiikkia tuubista ja siihen sattui(?) hämmästyttävän hyvä ja surullinen ja jopa kaunis, biisi, kolmituntinen ambienssibiisi siis.
Se teki tuosta merkityksellisemmän vielä. Joudun nyt kääntymään TAAS ja vielä, jotakin sellaista vastaan mikä on ollut mukana elämäni varrella lapsuudesta asti. Joudun taas jättämään jotain vanhaa ja tuttua ja jotain mihin sitä luuli että voisi AINA luottaa, taakseni.
Tämä on vielä pientä, mutta kuitenkin.... osa kaikkea.





Hyvästi Fazer.





Mihin menette, sieltä ette palaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti