perjantai 16. marraskuuta 2018

Vielä sen idiootin "näkökulmasta"...

..."poliitikot" on SYYLLISIÄ omalta osaltaa MYÖS siihen ettei suomalaiset halua edes lisääntyä, ja sen sijaan että ymmärtäisivät vain väistyä ja mennä pois häiritsemästä, ne vitun idiootit käy vain kahta kauheammin päälle ja taistoon ja masentaa ihmisiä LISÄÄ !
Näin toimii "poliitikko".

"Parantavat" raiskattua raiskaamalla lisää, ja sitten toistelevat pöllämystyneinä "höh ?!?!" yms jos se ei toimikaan. Ja syyttelevät uhriakin siinä sivussa. Kuten siis ählämitkin. Mutta mitä eroa "politiikalla" ja _slamilla muutenkaan on ?!



Mitä jos antaisitte muiden olla ja menisitte ITSE "oikeisiin töihin", jos löydätte sellaisen sopivan siis, ja lakkaisitte ANTAMASTA suomea maailman murjaaneille ja antaisitte ihmisten OMISTAA mm OMAN vitun KOTINSA(!!) yms jne, niin hay; yht´vitun´äkkiä lähes KAIKILLA olisi jokin MOTIVAATIO tehdä jotakin ja tarvittaessa SOTIA. Ryssiä tjns vastaan.
Te kyllä luultavasti TIEDÄTTEKIN tämän jo, mutta koska olette isästänne Saatanasta ja Perkeleestä ja pahoja syntyjänne, .......no, näin siinä sitten vain käy.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti