tiistai 13. marraskuuta 2018

Brittiarmeijan-Suomimies vs "laki"

Linxu

Perkele !

Voi harmi. Voivoivoivoivoivoivoivoivoivoivoi. Kyttien piti tuokin mennä TAAS pilaamaan. Mutta kiitos yrityksestä ja ajatuksesta. Se oli oikean suuntainen, ja tuossa maassa varmasti räikeästi vielä ajankohtaisempi ja ymmärrettävämpi kuin Härmässä.


AATELKAA että "poliitikot" ja muut JUUTALAISET ja niille työskentelevät petturit Pirut, uskaltaa ja KEHTAA jumalauta julistaa tuollekin tyypille KAHDEKSAN(!) VUOTTA jossakin yhdessä huoneessa, koska teki sen mihin POLIITIKOT ja KYTÄT ja "laki" ja JUUTALAISET yms hänet on AJANEET IHAN ITSE, ja käytännössäkatsoen PAKOTTANEET !

Mutta hei; tällaista pahuus ON.


Eikä se ole niin että HÄN on jotenkin nolannut jonkun vitun brittiarmeijan, kyllä se on ihan toisinpäin, he on nolanneet ihan itse itsensä jos mitään.
Ja jos mitään, tuo tyyppi TOI kunniaa heillekin. Ja oli ihan OIKEALLA asialla.
Ennen hän olisi ollut jonkinlainen sankari tai ainakin tärkeä omanpuolen sotilas, nyt hän on "sekopä-uusnatsi-rasisti-fasisti-äärioikeistolainen-ja-petturi" tjns. JA siis Silkkaa Pahuutta.

Äijä kumminkin VARASTOI aseita yms ! Kuten armeija........ja kytät.........ja ählämit ja rikolliset ja äärivasurit yms....










JÄRKYTTÄVÄÄ! 
Hei !?....TÄÄ on SULLE nyt VAARAKSI ! Pelkää tätä miestä !!

Se on SUN vihulainen jne........

...kiitti.






FUCK YOU cops ! "Midlands Police" pieces of jude-shit.
And indeed ALL cops EVERYWHERE allways and forever.
Too bad this guy didn´t just fucking shoot you.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti