keskiviikko 14. marraskuuta 2018

1 neuvo ja ehdotus teille kaikille

Tulin taas ajatelleeksi yhtä sangen itsestäänselvää asiaa joka mainitaan jo RAAMATUSSAKIN sagen yksinkertaisena neuvona, ja se vaikuttaisi siltä että yksi SYY "vasemmiston" totaaliseen valta-asemaan ja nousuun Helvetistä tähän pintamaailmaan, on vain SE ettei tätä kyseistä yksinkertaista asiaa ole taaskaan HUOMIOITU !!!
Sillä "tavalliset" eivät huomioi MITÄÄN. Ne on yhtä tyhmiä kuin joku vitun aivoton lahna.


Mutta kuitenkin, tämä asia on vain "saada suunsa auki". Siinä KAIKKI.

Yksi sangen yksinkertainen syy sille miksi kusipäät pysyy kusipäinä, on ettei kovinkaan moni heidän paskaisen elonsa varrella ikinä SANO heille sitä. Eli että "olet SIETÄMÄTÖN vitun kusipää!! ja vastenmielinen epäpersoona" jne.

Eli .....neuvoni on vain että; SANOKAA "vasemmistolaisille" se aina ja usein, että he ovat mitä ovat ÄLKÄÄKÄ kaunistelko asiaa MITENKÄÄN. Sitä EI SAA tehdä.
Pahoilla ja tyhmillä on PAAAALJON SUUREMPI velvollisuus kuulla totuus itsestään paremmiltaan ja muuttaa ITSE OMAA KÄYTÖSTÄÄN, kuin meillä muilla ja paremmilla SIETÄÄ ja SIETÄÄ ja SIETÄÄ jaaaaaaatkuvasti yhä vain pahenevia olosuhteita ja yhä vain sietämättömämpää mulkkua vittupäätä, ja totella hänen kusipäisiä vaateitaan ja päällehyökyviä seinähulluja hysteerisiä ja histrioonisia ja rajapersoonalle tyypillisiä vitun käskyjä ja vaadittuja ja pakollisia "ehdotuksia" yms Satanistista Roskaa.

Heillä on se painavampi velvollisuus muuttua, kuin kenelläkään muulla.

Sillä joka on VÄÄRÄSSÄ ja julma ja ilkeä ja paha ja totaalinen vitun petturi ja mäntti, on KAIKKI MAAILMAN SYY muuttua.

Mutta SANOJEN ja sanavalintojen tulee olla TODELLA tehokkaita ja täsmällisiä ja realistisia.
Toisin kuin Yrjö Perskeleskin yms "raappahousu" junttiäijät, ÄLÄ missään vitun nimessä kutsu IKINÄ vasemmistolaista "Anarkistiksi" !!!!
MINÄ olen Anarkisti, vasurit on sen VASTANAPA ! Jos teidän Normaalijärkenne ei riitä asian ja tämän ilmeisesti ihan uuden infon käsittelemäiseen, minä en voi auttaa. Voin vain sanoa että minä "kannatan maailmaa" jossa minun ei tarvitse SELITTÄÄ joka vitun asiaa teille henkisesti nuijapään tasolla lilluville sielun(kusipäisille!!!)raakileille ja jäädä JOOOOOOKA vitun asiasta jankkaamaan kuin jonkun vitun ärsytävän kytän kanssa, ja vääntämään kättä mitä itsestäänselvimmistä yksinkertaisista perusasioista, ja missä EI OLE Juutalaisten "laki" ja sen Poliisikytät ja "poliitikot" MINKÄÄNLAISESSA "vallassa", heitä ei itseasiassa ole lainkaan, ja missä siltikin Suomi on Suomi eikä "osa eurooppaa" tai afrikkaa tai ryssää tjns. Mutta jos te muut koette että ette PYSTY ITSE elämään tuota todeksi; hei, muulini, se EI vain toteudu. Siinä kaikki.
Ja minä joudun SIETÄMÄÄN teitä ad NAUSEAM ja absurdum, kunnes kuolen, totaalisen raivon vallassa ja katkerampana kuin osaatte edes kuvitella. Trust me.

Vasemmistolaiset kuten vamppyyritkään, ei näe omaa kuvaansa peilistä, vaan korkeintaan sättii kyseistä peiliä Saatanallisesta rumuudesta ja utistisesta projisoivasta ilkeydestä. NÄIN valitettavan tunkkaisen tyhmiä nämä siedettäväksemme jääneet "Punaiset" ja mahdollisesti Neanderthaalit ON.
Tietoisuutensa on aivan vitun kam-mot-ta-va. Abysmaalisen hirveää surkeaa oksettavaa riitelevää kuraa. Ja persoonallisuushäiriöistä kautta linjan.


Tiedoksi Yrjöille yms, vasemmistolaisten OIKEA ja TARKKA ja kelpo ja kunnollinen ja "validi"(suomlanniksi) ja "legitiimi"(suomlantia niinikää) ja korrekti(....?) kutsumanimi ja "titteli"(suomlantia) on "Statisti" tai "Etatisti" ja "Vallanahne kusipäinen moraaliton kollektivisti kiipijä" ja "ahmatti" ja "anastaja" ja "häirikkö" ja "rikollinen" ja "mulkvisti" ja "Kollektivisti / Kommunisti / Marxisti / Leninisti / Stalinisti" tai "Totalitääri" tjms. EI misään vitun nimessä Anarkisti !!!

Enkä minäkään ITSE itseäni ajattele minään "-istina", mutta miten muut minunlaiseni näkee kokee ja kuvailee kiitos "politiikan" ja SEN sanaston, joka on AINUT mitä teille älykääpiöille on koskaan "opetettu".... niin ....no, niin minut sitten taidetaan kuvata ja ajatella. Joksikin nimeltä "Anarkisti".
Olisin halunnut elää ITSE ja itse itsestäni ja itselleni ja VAPAANA ja toteuttaa aivan KAIKEN. Mutta minun potentiaalini oli LIIAN SUURI, ja Suomlantiin syntyminen pahempi virhe kuin ottautua alstomana painimaan leijonalauman kanssa.
Täällä EI OLLUT ikinä MITÄÄN Tshäänssiä ja minussa menee hukkaan niin vitun järkyttävä määrä niin poikkeuksellista älyä ja tietoisuutta ja karismaa ja lahjakkuutta ja nokkeluutta ja hoksaavuutta ja kekseliäisyyttä ja sen sellaista että onneksenne ette tiedäkään.
Valitettavasti MINÄ tiedän.
Ja se SYÖVYTTÄÄ minut elävältä.

Antaa Pahuuden vain pitää maailma, minä yritän olla välittämättä. Välitän enää vain kai siksi että olen äärimmäisen herkkä REAGOIMAAN pahuuden provosointiin ja olen se mitä suomalaiset kutsuu "Tulisieluksi", joka kuulostaa oikein hyvältä kylläkin, tykkään !
Ilman meitä ÄLYKKÄITÄ tulisieluja te eläisitte KAIKKI edelleen jossakin vitun jurtassa ja kuuliaisena tekisitte VAIN mitä "Päällikkö" sanoo. Tai nykyään sen nimi on vain "laki", ja se tulee JUUTALAISTEN eli KHASAARIEN eli GEORGIALAISTEN kenopäisestä Satanismiin jo muinaisegyptissä hurahtaneesta Heimosta. Ja tarkemmin vielä rodusta. Jota he vaalivat naurettavuuteen asti, tykkäävät kai syylistä ja oksettavasta rumuudesta sitten ?

Mutta palvokaa toki sitä, se vain TAPPAA kaiken ja lopettaa unelmat ja tukahduttaa suunnitelmat ja menestyksen ja elämän ja vapauden ja nöyryyttää perään jne jne ja SINÄ maksat sen kaiken.

* * * * *

Eniwei, minä vain kehotan teitä saamaan SUUNNE AUKI. Kuten minä ja Gordon Rämsi. Ne typerät PYSYVÄT TYHMINÄ jos niitä ei "haasteta", vaikkakin ne on nyt nykymaailmassa poteroituneet ENNENNÄKEMÄTTÖMÄLLÄ tavalla ja yrittävät junailla maailman jossa heidän ei TARVITSISI "sietää" (saatanan kusiaivot rääpäleet vitun vitut!) minkäänlaista TOTUUTTA itsestään, vaan voisivat kuunnella vain ylistystä päivät pitkät. Vaikka ovat maailman tylsämielisimmät ja mielikuvituksettomimmat ja rumimmat ja tympäännyttävimmät ja ärsyttävimmät ja vastenmielisimmät ja tyylitajuttomimmat ja huonotapaisimmat ja moukkamaisimmat ja ilkeimmät tyhmät apinat ikinä. Ja haitallisimmat ja vähiten hyödylliset, ja myös absoluuttisesti RASITTAVIMMAT. Nuhjuisimmat ja tunkkaisimmat, ja mistään mitään OIKEIN ymmärtämättömimmät.
Ne on alkeellisia ja alhaisia extenttiin jotten ymmärrä miksi niiden on pitänyt syntyä ylipäätään alunperinkään ?!?! Kuten kytät ja rikollismutantit ja "poliitikot" yms. Kaiketi VAIN kiusatakseen ja INHOTTAAKSEEN ja haitatakseen ja ollakseen tiellä ja tulppana ja ärsyttääkseen ja nöyryyttääkseen jne.
Jos mikään muu ei selitä asiaa niin kenties jäljellejäänyt ainut vaihtoehto ON vain se yksinkertainen ikuinen totuus.

Mutta kuitenkin; TIEDOTTAKAA vasureita tästä ^ ihan siellä "Virallisformaalissa" kuplamaailmassanne jonka luulette koskevan MINUAKIN ja "meitä kaikkia", missä lillutte pitkin Roomalais-Egyptiläisten Temppelten näköisiä "Hallintorakennuksia" ja muita raikkaita tuulahduksia tuhansien vuosien takaa, vitun läskipäiset Saatanan Ääliöt.














MINÄ OLEN OIKEASSA ja te väärässä.

Teidän ja MINUN(!!), ongelmanne vain on että; te ette JOUDU olemaan siitä TIETOISIA !!!! Kooooooooooooooooooooooooooko vitun ajan ja joooooooooooooooooooooooka ikinen kuluva SEKUNTI !!!














MINÄ joudun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti