tiistai 20. marraskuuta 2018

Roni B vs EUCCCP ja "artikla 13"

https://www.youtube.com/watch?v=QbFeyMULeWI

Hah.
Hyvä Roni.

Anna palaa ! Ja KAIKKI "tubettajat" ! Nyt talkoisiin vaan ja RUOSKAA "poliitikoille" !!!

Roni se tuossa kuvasikin "politiikan" oikein hyvin, vaikkei sitä yrittänytkään sinänsä, eli siinä vain "idiootit jotka ei ymmärrä kyseistä asiaa, PÄÄTTÄÄ siitä" ! :) hahahahahaha TÄS-MÄL-LEEN !!
Se ON koko vitun "politiikan" juju ja ydin ja juttu ja olemus ja tarkoitus; kidutus ja kuppaus ja ärsytys ja häirintä ja hidastaminen ja vaikeuttaminen ja monimutkaistaminen ja varkaus ja kyykytys ja anastus, kontrolli ja hallinta ja määräily ja nöyryytys  yms jne. Se on nynnyjen tyranniaa parempiaan kohtaan.

Ja se on uusimmillaankin kotoisin ajalta jolloin apinoilla ja ihmisillä ei ollut muutakaan tekemistä. Paitsi ehkä peitellä "hävyttömiä" tuolinjalkoja hysterian partaalla ja käydä teatterissa katsomassa kun ääliömäiset näyttelijät kailottaa jotain typerää kommaripaskaa liian kovalla äänellä ja ryntäilee puuteroiduissa tunkkaisissa kirppuisissa peruukeissa ympäri ja pitkin -lavaa ja esittää jotakin vitun hahmoa joka "tuo esiin inhimillisyyden syvimpiä ulottuvuuksia ja.." JA kaikenlaista ja sorttista typerää honottavan sölköttävää typerän turhaa naurettavaa perkeleen paskaa.

"Politiikka" ON siis toisinsanoen eräänlaista ihan tasan OIKEAA de facto "teatteria". Mutta se on valitettavasti vain assosioitunut TYHMIEN ja keskinkertaisten päissä johonkin OIKEAAN ja TODELLISEEN ja tarpeelliseen ja hyödylliseen ja MORAALISESTI oikeutettuun ja oikeaan / oikeamieliseen, ja jäänyt ylipäätään kytemään ja olemaan olemassa.

Vaikkei enää ratsasteta dinasauruksillakaan. (Paitsi toki "politiikassa").
Nykyään ei kuljeta enää hevosilla ja vankkureillakaan, paitsi jos sitivihreät saa Tahdon Voittonsa. Eikä nykyään enää kuljeta olki ja kaislahameissa pitkin pölyisää "kylää" eli hiekkalänttiä suurten hiekkojen keskellä, ja haista paskalle ja kuunnella mitä Kylän Päällikkö on JOKA vitun IKISESTÄ asiasta mieltä. Ja syödä toisiaan ja hyönteisiä ja jotain kuivattuja ulosteita, kuten nekrut ja ählämit ja ryssät tekee yhä tänäkin päivänä. Heille tosin "tämä päivä" on luultavasti jossain vuodessa -5342 eli siis miinus 5342 VÄHINTÄÄN / uusimmillaan.
Vielä pari vuosisataa tai tuhatta, ja kehittyneimmät neekerit alkaa hiljaksiin saapua lähelle Jurakauden rajapyykkiä !!! Onnitteut siitä !

#OnneeSiitä!


Mutta eniwei. Voin selittää Ronille hyvin yksinkertaisesti ja tehokkaasti ja nopeasti ja syväluotaavasti, minä olen siinä todellisuudessa lyömätön(!), mistä on OIKEASTI kyse.

Kyse tuossa vitun "artiklassa" (juridiikan kapulakieltä) on siitä että "poliitikot" on suuttuneet kun on snaijanneet ettei Maailman Ihmisten   TARVITSE enää SIETÄÄ heitä ja kuunnella ja katsella ja täten "ihailla" heitä, ja KESKITTYÄ heihin jne, ja heidän määkimisensä jätetään ennennäkemättömän ihanan laajalti vain kuten pitääkin, huomiotta, ja he haluaisivat ITSE olla se "juutuub", se juttu siinä valokeilassa, se MIHIN KESKITYTÄÄN. Heitä risoo ja raatelee ja ärsyttää ja raivostutavasti turhauttaa sssuuuuuuuuunnattomasti se että tuubi on VAPAUTTANUT orjat ENNENNÄKEMÄTTÖMÄÄN ekstenttiin.
He haluaisivat lauman takaisin talliin / navettaan, kiltisti kaukaloonsa ja karsinaansa pieremään ja löhöämään ja kuuntelemaan sanelua ja tottelemaan.

TÄSTÄ ^on OIKEASTI kyse.  Vapaudesta ja Kunniastamme ja itsemääräämisoikeudesta, jonka "politiikka" ja kytät ja juutalaiset haluaa VARASTAA POIS. Miksi ? Koska ovat SATANISTEJA. SIKSI.
Ja AIVAN yhtä TYHMIÄ aivottomia zombeja ja paskahousuisia totisia loisia, kuin ovat ilkeän julmia ja pahojakin.

Heidän mielestään nääs elämä on jotain mitä "politiikka ja laki" SAA MÄÄRÄTÄ, ja siihen ei SAA olla KENELLÄKÄÄN, MITÄÄÄÄÄÄÄN(!), nokan koputtamista" ! Ei sitten MITÄÄN !Otetaan vaa iha rennosti ja näiSe MISTÄ ne on alunperin saaneet tuon idean pieniin kusipäihinsä ....................... ..mm... no, sitä on jokseenkin vaikea sanoa, se on jo niin samentuneen vanha juttu ettei sen TODELLISTA alkuperää voi sanoa ihan varmaksi, mutta jos ei muualta niin omasta typerästä muita kuuntelemattomasta autistisesta kusipäästään. Ja toisiltaan, idiootit näet VAHVISTAVAT toinen toistensa harhaisia ja kusipäisiä kuvitelmia ja VAKAUMUKSIA ja LUULOJA / "Maailmankuvia". Jotka on PAHIN VITSAUS mitä ihminen tuntee.

Mutta kuitenkin, kyse on vain wanhasta paskaisesta Perus Eurooppalaisesta ==> Vapauden Vihollisuudesta ja Vastaisuudesta.
Mm TUON takia ei Amerikka sijaitse esim.....mm.....uum.... EUROOPASSA ! Vaan siellä toisella puolen planeettaa. Eurooppalaiset ei voi SIETÄÄ vapautta ja MASKULIINISUUTTA ja maskuliinista ja  VAPAATA ja OMAEHTOISTA miestä. Niille se on Kauhistus, Abominaatio. Sillä he itse ovat nynnyjä hillereitä ja räkäisiä kämäisiä mitättömiä vitun nyhveröitä hiiriä ja siltikin, paradoksaalista kyllä, totaalisia sadisteja ja kusipäitä.
Ja kuten Historia osoittaa ja hyvin tiedätte, jos MISTÄÄN maailmankolkasta tulee esiin joku vitun "diktaattorin" mulkku-persereikä tjns Pahuuden Hahmo; se on AINA Euroopasta.

Nyt siellä on AINAKIN kaksikin niitä ! On tehty TAAS paitsi historiaa, myös maailmanennätys ! Sillä ei tiedetä (kai?) aiemmin tapausta jossa noin suurta planeetan osaa olisi "poliittisesti hallinnut" 2 pussillista vuohenpaskaa ! Ja vieläpä noin pitkään ja noin typerän tomerasti !

#OnneaSiitäkin!

Euroopan Cro-Magnon apinat näet VIIHTYY primitiivisissä ja tunkkaisissa alkeellisissakin, olosuhteissa ja TIUKASSA(!) komennossa. EI vapaudessa kuten suomalaiset ennen wanhaan ja Amerikkalaiset yhä edelleen ja ainiaan.

Ja vapaus on AINA   HEIKOILLE kammottavaa ! AINA. SIKSI he vetäytyvät vitun huorat, AINA, kyttien ja muiden saatanan kusireikien Saatanalliseen otteeseen ja selän taaksen piiloon, ja koska ovat aivan yhtä ajattelemattoman ja tunteettoman tyhmiä kuin kytät. Ja yhtä persoonattoman jäykkiä jäykkäniskoja kusipäitä mulkkuja NPC-hahmoja.

*

Täytyy sanoa että ...kyllä siinä JOOOOOOTAIN taitaa olla, että nääks Eurooppa on melkolailla täynnänsä myös erästä muuan nimeltämainitsematonta rotua / heimoa. Eli viittaan siis nyt juutalaisiin. Mutten mainitse niitä erikseen, sillä se olisi "antisemitististä", ja ne Virallisformaalin Maailman rutikuivan jäykän totiset hönöt törtöt on määritelleet sen Tuhmaksi ja Pahaksi ja joksikin mikä tuohduttaa kukkahattu-paskapää-totalitääriämmiä ja muita komentelevia vitun kyttiä ja täten he SAAVAT jollain magialla TUOMITA siitä muita.
Se mikä se magia ON, on vain se ETTEI MUUT VÄLITÄ että heitä kohdellaan niin. Ja ANTAVAT kyttien / minkä lie vitun "voudin", pyydystää oman lajinsa ja rotunsa jäseniä ihan pokkana ja tuosta vain ja koska vain ja mistä syystä vain ja tuijottavat vain sormet perseessään ja ehkä kuvaavat tilannetta kännykällään. Mutteivät ainakaan AUTA ja puutu tilanteeseen, ja uhri hilataan linnaan sisään, ja siellä linnanväet tekee mitä lystää, ja muulit ulvoo muurien ulkopuolella ja heittelee toisiaan paskapalloilla ja perunoilla ja kiroaa jurtassaan, kunnes on aika turruttaa kaikki tunteet kännillä sitten illalla.


HAISTAKAA VITTU !

Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti