sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Konttuurin jaksosta...

...ihmettelen kyllä ihan aidosti miten huumorittoman ohjelman olettekin osanneet saada kasaan !!!?

Siis.... herran jumala... jne... miten voi saada NOIN puhtaan laimean ja täydellisyyteen asti puhtaaksi ja kliinisen epähauskaksi tislatun mega-mitäänsanomattoman totaalilässähdyksen paskapussin aikaiseksi ??!?!

Tuo on täytyy kyllä olla jo kai jonkinlainen ennätyskin sillä osa-alueella ?!

Ja iteasiassa olisihan se pussillinen paskaakin parempi, ja hauskempikin kai. Kuin tuo. Kylmänviileä ja haaleatakin monta astetta haaleampi yhdentekevä tuulitunneli.
Sitä katsoo ikäänkuin vain "velvollisuudesta" ja kun sitä lähes vihaisena odottaa ja odottaa ja odottaa josko se joskus antaisi jotakin, eikä vain YRITTÄISI "antaa ymmärtää"... Sitä suomlantilaiset ei oikein osaa.

Ja siis taaskin ! Se VITUN "Jim / Tim" ja mikä vittu se olikin suomeksi, en tunnista hahmoja EDELLEENKÄÄN nimiltä, paitsi sen "Fartsiiiin!" - mutta siis MILLÄ vitun perusteella se perämettän luunaama on siihen oikein valittu !?
Jumalauta se näyttää ihan tasan totaalisesti PAVIAANILTA ! Juuri kun sitä tuossa jaksossa näytettiin siitä yläviistosta kuvakulmasta, se oli ihan TÄSMÄLLEEN kuin olisi katsellut jotakin paviaania ! Herran tähden; paviaania !!!!!
Se EI VOI OLLA sen palkkauksen se primäärisyy, "halutaan näyttelijä joka näyttää mahdollisimman paljon paviaanilta"... ? Vai voisiko se olla... en tiä...
Ei kai.


TÄMÄ  ↘  vitun niskaton hyypiö !

...mmmmnn..jaa tä?

"Ehdotan työntekijöille niskoja, ja vähemmän pikaliiman käyttömahkuja..."

Tuo vitun ^ järkyttävä epämuotoinen kohno hirvitys !
Jumalauta se amerikanversion juutalainenkin näytti melko KOMEALTA tuohon ^ nähden !!
J u u t a l a i n e n !

Jotka jo Virallisestikin, on Maailman Rumin ja Vastenmielisin Ihmisrotu.JOS löytäisitte tuota ^ enemmän ihan silkalta paviaanilta näyttävän uroon, ..nin no, täytyisi venata käsittääkseni ainakin kevääseen ? Ellei jopa kesäänkin asti.
Vai onko saaressa jokin sisätila talvella missä niitä voi nähdä ? Mutta siellä höög...jotakin, siellä olisi lähinnä niitä tarjolla, tai siten jos menette ihan yhdensuunnan reissulle neekerten mantereelle, nin siä.


Tuon^ voi inhottavan hyvin ja helposti kuvitella istumassa jollain sellaisella kalliolla kukkulalla, ehkä Helsingin Kalliossa ? Sen punertavan tai punaisen, paljaan rupisen perseensä päällä, paviaaninkyrpänsä, sen sellaisen koko matkalta punertavan tai punaisen tai ainakin punoittavan, siittimen, sojottaessa suoraan siinä eteenpäin ja ehkä vähän sellaisessa alassuisessa kulmassa ja ...no, piti sanoa että "vähän kaarevanakin", mutta aika suoria ne kyllä taitaa suurimmaksi osaksi olla.
Tuon luisevan ja kamalan naaman tuijotellessa eri suuntiin, katsellen josko korkean heinän seassa lymyilisi vaikkapa kissa tjns.
Tai ehkä jokin toinenkin lupaava näyttelijäntyötarjous.
Mutta jos haette joskus jotain Frankkensteinia tai jotain sellaista vastaavaa vitun Huugoa niin hei; tuossa ^ on !Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti