torstai 29. marraskuuta 2018

Paven uusin video - P-Land persläpi

https://www.youtube.com/watch?v=aSw79yRnDVs

ÄLKÄÄ suotta katsoko jollette halua vain absoluuttista ja kuvottavaa ja kammottavan kamalaa silkkaa Saatanallista saastaa silmillenne.
Siinä vain käsittelee tuota yhtä Amerikan paskaläjää / kaupunkia jonka nämä nykyajan mielisairaat psykoottiset riivatut imbesillit demonit on  tehneet Helvetin eteiseksi maan päällä.

Aatelkaa, AATELKAA, että tuota sakkia "vasurit" sekä ON, että PUOLUSTAA ja ajaa tuollaista "asiaa" !!!!


KATSOKAA "poliitikot" ja KAIKKI joilla on MITÄÄN valtaa torpata suomessa KAIKKI mihin "vasurit" yms pyrkii.
Niille on noustava VÄLITTÖMÄSTI niin pystysuora seinä vastaan ja eteensä kuin on vain millään keinolla mahdollista.


Ja mitä tulee noihin Amerikan Helvetinkaupunkeihin; ne tulisi armotta tuhota. Ydin ja palo -pommitaa, ja ehkä napalmilla yms ...mattopommittaa absoluuttiseksi sauhuavaksi kraateriksi. Joka olisi kaikenlisäksi KAUNIS tuohon hirviöiden ja sekopäiden saastaan nähden.



JÄRKKYÄ.

















P.s Ja HEI !!! EHKÄ olisi aika LOPETTAA ameriikan emulointi ja seuraaminen ja matkiminen ja kopiointi ja kuunteleminen !?!? HEI ?!
EHKÄ ?!?! Eniwan !??!
Oisko mitään !? Miten ois ?!?!
Mitä tuumaatte !!



Antakaamme sen upota ja keskitytään TÄNNE ja tähän ja täällä. Ja potkitaan neekerit ja sompanssit ja ählämit ja muut vastaavat ulos. Ja sitten on aika ruoskia ja piestä, kuin Vieraat Siat, kaikki nämä "poliitikot", alkaen Mykkäsistä ja Thoorsseista ja Soineista yms vastenmielisistä verta nenästään kerjäävistä kusipäistä.




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti