keskiviikko 28. marraskuuta 2018

"GCM" Pirunsopimuksesta

http://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/264760-miksi-gcm-pitaa-hylata

https://beta.oikeamedia.com/o1-90212


^ tuossa kun on Marski ja nuo kaksi pussia koiranpaskaa, niin nin KATSOKAA stiä VITUN "Mykkästä" ! Missä vain kuvassa; se näyttää TÄSMÄLLEEN siltä miltä JOKAINEN kusipäinen risukkoon kaipaava paskapää vasuri vittupää AINA näyttää. Mutta vielä paljon PAHEMMALTA ja julmemmalta. Se on TODELLA Pirullisen ja ilkiömäisen näköinen, joten ...se ON todella Pirullinen ja ilkiömäinen. Ja sen kyllä huomaa, ainakin jos HUOMAA ylipäätään yhtään mitään, toisin kuin hoi polloi.

Minä toivon täydellisen totaalisesti että JOS ne sinne VITUN Afrikkaan(!!)...hahahahaa..ei vittu, että jumalauta vielä saatana AFRIKKAAN...lähtevät vitun Jurakautiset petturit ja kusipäät, että se lentsikkansa ei vain TIPU, mutta että se romahtaa sen Saatanan Kokouspaikan katosta läpi ja sisään ja keskelle ja TAPPAA koko Saatanan kusipäisen kusipäiden köörin.
Minä toivon niiiiiin sisälläin.


Aatelkaa että Ensimmäinen Maailmansota alkoi VAIN siitä että yksi tai ehkä jopa kaksi, Aristokraatti / kraattia ammuttiin !!
Nykyään voit tehdä tuollaista ^^ (gcm) ja päästä kuin koira veräjästä(?) !
Ja vielä PAAAALJON enemmän.

Mutta kuten sanoin; pitäkäämme TUOTA Sodan Merkkinä ja Julistuksena. JOS tuon uskaltavat allekirjoittaa, tietävät allekirjoittavansa sen seuraavan  Suuren   alkunäytöksen ja julistuksen.

Siitä se lähtee !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti