sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Vitun kauppiaat! vitun Viro!

Ostin erään tuotteen, tarkalleenottaen tuotemerkki "Pirta"a, joka on Citymarketin oma "brändi" / merkki -ja huomasin kauhukseni kotona, että "O_0 !? tämähän on tehty Virossa!!!!". Vittu, että nyt vituttaa!! saatana!!.
Vitun kauppiaat perkele!! saatanan hävyttömät mulkut ja lehmät, vitun apinat perkele!!. Pistäkää niihin vitun tuotteisiinne se selkeästi aina esiin missä se tuote on tehty !!! vitun lahnat!! saatana !!!.

Vittu minä mitään Eestiläistä saastaa halua käyttää!! ja minä uskoisin, että te kaikki tiedätte sen, te tiedätte varsin akuutisti, ettemme me Suomlantilaiset mielellään osta mitään, mikä on tehty tietyissä maissa, esim juuri Viro tai Latvia tai Liettua tai Ryssä tai joku vastaava kuvottava, haiseva -paskakasa !!.

Siksi nämä kauppiaan ketkut ei laita niihin niitä tietoja, koska ovat itsekkäitä, alhaisia, moraalittomia ja omistaan välittämättömiä mulkkuja, jotka haluavat vain maksimoida voittoaan, eikä heitä kiinnosta mikään sen syvempi tai laadukkaampi tai parempi tms. Eiköhän typerämpikin tiedä, tiedosta ja tajua, että me Valkeat  vaadimme tiettyä vitun "rotia" siinä, mitä ostamme ja käytämme jne, ja tämä on yksi simppeli tapa viilata meitä linssiin, eli olla pistämättä tuotteisiin näkyviin ja aivan totaalisen vitun selkeästi -sitä MISSÄ  SE  ON  TEHTY !!.

PISTÄKÄÄ SE NÄKYVIIN ......NYT!!!!!. Saatanan paskakasat ! (taitavat itsekkin hävetä tai jotain, kun eivät suostu laittamaan valmistusmaamerkintöjä mihinkään)

Tässäkin tuotteessa oli "ovelasti" siellä syvällä, syvällä paketin sisällä!! tuotteessa lappu "valmistaja Wendre" eli Pärnulainen Virolainen paskakasa. Hävetkää !!. Ja antakaa minulle rahani takaisin !! Nyt !.

Eli kertauksena ; 99% todennäköisyydellä -kaikki "Pirta" merkin tuotteet on Virolaista saastaa, joten varkokaa te muut näppejänne ja rahojanne !!. Ja hävetkää vitun maan tai minkälie -petturi paskakasamulkut / huorat eli "kauppiaat" yms. Hävetkää !!.

HÄVETKÄÄ !!!.

( Olen yrittänyt netistä selvittää yhä useammin, yhä useamman tuotteet valmistusmaan, mutta se on sitten piilotettu ja muuten hyvin!! jukolauta, että on nähty vaivaa -kuluttajan harhautukseksi! saatana!. Helvetti kun koko-vitun-netistäkään ei ole välttämättä hyötyä tämän yhden simppelin ja ensi-sijaisen tärkeä tiedon saamiseen!!.)

Kaikki on kohta tehty : Virossa, Latviassa, Unkarissa tai Puolassa -tuossa Euroopan Kiinassa, johon piti siirtää se saatanan sinappikin!! -ja nykyään parhaassa tapauksessa -Kiinassa !!.
Sen lisäksi, suomessa ollaan vakavissaan aiottu otttaa Ryssäin-kieli Ruotsin joko rinnalle tai jopa tilalle, Lappeenrantaan tehdään vartavasten Ryssille kauppakeskuksia, Ryssät on ostelleet maita ja mantuja ja lähinnä he / ne kansoittavat meidän hiihtokeskuksia, ja Virolaiset raksaäijät vie käsittääkseni aika merkittävään extenttiin meidän Morlokeilta työt. "Kansan" ja "Edustajat" nostavat jatkuvasti omia palkkojaan ja kiristelevät kansan vyötä ja korottelevat milloin mitäkin vitun veroja, meiltä nyhdetään yhä enemmän, mutta me itse saamme yhä vähemmän. Koulutuskin lienee kohta saatana maksullista, ja parkkipaikkoihin saavat pysähtyä lähinnä Kroisokset ja Roope-ankat yms. Limuun ei ole kohta kenelläkään varaa ja pohjavedetkin myydään vai myytiinkö jo? ulkkiksille !.
YLEllä on jo (kuinkas muuten?!) oma uutis-ohjelmakin Veli-Venäläisille eli YLE-Novosti ja jollen ihan väärin arvaa -on kohta oleva olemassa jo Suomenvirolaistenkin oma kanava tai vähintään ohjelma tai voi jopa jo ollakkin, mutten vain ole itse kartalla toistaiseksi.

Tätä menoa suomella on pian kaiketi Ryssänvirolainen neekerinainen presidenttinä ja kaikki rahat kammetaan irti kansasta täälä, jotta ne voitaisiin antaa vaikka nyt juuri neekereille sitten siellä. Täällä raadetaan kuin neekerit timanttikaivoksilla, yltäpäältä mudassa ja sianpaskassa (ehkä myös Poliisi-sian) ja lehmänsonnassa ja hepanpaskassa ja kädet ruvella ja känsillä -vain jotta voidaan elättää joku kaukainen Juutalais-parvi tai joku muu vitun älykääpiömäinen muulilauma, jolle valkeilla ei oikeasti olisi niin hirveästi "tilausta".

Ja kaikki vain levittelevät käsiään (tai känsiään) ja raapivat kainaloitaan ja tuijottelevat kulmiensa alta kuin vanhat simpanssi-urokset luontodokkareissa. Kukaan ei varsinaisesti osaa olla osa ratkaisua tai ehdottaa mitään, ainakaan kovin järkevää ja elinkelpoista ja pitkällätähtäimellä hyödyllistä ja siltikin ihan aidosti khuulia!. Nämähän kaikki vaativat kai sitten näitä Neandertaalin geenejä, eikä noihin em asioihin voi simpanssit kuten Sapiens päästä millään, ja ainoa mitä Cro-Magnonille tulee tässä tai todentotta -missään tilanteessa! mieleen on lähinnä se "kenet NYT hakataan?!" tai tapetaan tai mihin hyökätään ja ketkä poltetaan tai "missä saa painia ja pullistella ja muutenkin apinoida?" yms.

Siinä ^ sellainen Kroomagnon älykkö sitten jo onkin !. Pitämässä "hommaa tasokkaana".

Mitä "bisnesälyä" tuollaisissa voisikaan todentotta olla ?.


Voi hevonhelvetti sentään, suomalaiset !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti