sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Haiseva Henki

Tajusin tässä taas yksi päivä, kuinka saatanan pahalta vanhusten henki oikein todella haisee kun eräs "vanhempi" (eli ´vitun vanha´!) äijä hengitti niskaani kaupan kassajonossa! *puistatus!* hyi saatana! tsiisus kraist !

Ihan pahaa tekee edes muistella! ...karmivaa.

Hyytävää, kertakaikkiaan : hyytävää !

Nousi ihan niskavillat pystyyn ja mieleeni tuli, paitsi "täältä on päästävä!! ....ja todella vitun äkkiä!!", -kuolema ja ruumiit ja sen sellainen.

Vanhuksille itsepuolustuksesta kävisi vain yksinkertaisesti hönkäistä hyökkääjään päin ja ...bäm! hyökkääjä olisi joko kadunpinnassa samantien tai lähtisi kukoen livohkaan.

Vanhukset voisivat olla hyödyksi myös metsässä kulkeville, esim toisille vanhuksille tai lapsille tai turisteille yms, -eläinten karkoitteena, sillä en usko, että yhdelläkään elukalla on edes sydäntalvella niin kova nälkä, että ne uhmaisivat kyseistä löyhkää ja saapuisivat paikalle tutkimaan : mistä raadosta oikein on kyse.

Vanhusten henki haisee siis öbaut ; mädän kalan, rikin, pierun(todella inhan) ja ainakin ...paripäivää muhineen kullin yhdistelmälle. Vanhusten tulisikin joutua kulkemaan sellainen hengitys-suojain päällä mitä aasialaiset (ainakin Japanilaiset) pitävät ollessaan flunssassa yms.

Vanhukset voisivat varmaankin myös ryöstää esim jonkun kioskin tai juurikin kaupan, käyttäen henkeään aseena "rahat tänne tai hönkäisen!!"  siinä ei paljoa kannattaisi ´kokeilla onneaan´.

....


No eniwei : varokaa tuolla ulkona!! Varokaa varokaa !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti