maanantai 20. tammikuuta 2014

HuuHaatyöt modernissa maailmassa

http://www.smh.com.au/national/public-service/the-modern-phenomenon-of-nonsense-jobs-20130831-2sy3j.html

Kävin kääntämässä tämän linkin Texas Arcanen blogista, sillä se on kuten hän sanoo "pakko lukea" osastoa. Totisesti totta joka sana! Maailma täyttyy toinen toistaan typerimmistä ja turhemmista humpuukitöistä ja kaikkia meitä joilla on jotain oikeaa substanssia ja sisältöä ja annettavaa ja tietoisuutta ja ymmärrystä ja tietoa -syrjitään ja sorretaan sen kun vain kehdataan ja keretään ja osataan ja pystytään ja kyetään ! Ja haistakaa vittu btw !
Kaikenkarvaiset minisieluiset suu auki hengittävät apinat, sysää meidät syrjään elmästä sikäli kun mahdollista ja yrittää kynsin-hampain pitää meidän "alhaalla" jottemme vain pääsisi toteutumaan, sillä sehän veisi heidän rakasta "valtaansa" pois! sillä mikään ei ole ns "Vasemmistolaisille" rakkaampaa eikä tärkeämpäää kuin Maallinen Valta !!! Siinä on kaikki ! ihan kaikki, kaikki kaikessa. Ja koska koko maailma koostuu kaikenlaisista typeristä puhisevista kuhnureista ja läskiperseisistä punkeroista, joiden ainoa lahja on röyhtäillä matkalla jääkaapille -täytyy meidät ärsyttävän monilahjaiset ja älykkäät äkkiä sysätä syrjään, ettemme vain saa näitä tyhjäpäisiä imbesillejä näyttämään juurikin siltä mitä he ovat! ....eli tyhjäpäisiä imbesillejä ! Haistakaa vittu !! fak juu ool.

"Vain tahdolla ==> valtaan on väliä" sanovat pitkin nettiä ja niin se näyttää olevankin, suurimmalle osalle näitä kirkuvia simpansseja ympärilläni! Ne ei varsinaisesti ajattele(mitään) sitä, mitä he sitten tekisivät jos saisivat valtaa tai onko sillä mitään virkaa, tai onko heillä oikeutta ja kykyä sinne mennä ja siellä pysyä ja saada aikaan jotain oikeasti hyvää ja kaunista ja kestävää, tai saisivatko he vain taas kerran ; tuotua Helvetin maan päälle. Tällaiset aidon ihmisen piirteet ja kysymykset ei juuri paina näiden reppanoiden päätä, vaan sinne (valtaan) mennään pää kolmantena jalkana ja uhoten kuin Halmeen Tontsa, mutta yleensä näytöt jäävät parhaassakin tapauksessa juuri Tonin tasolle. Eli saadaan aikaiseksi ; se että ilmestytään joskus paikalle ! ja istutaan siellä selailemassa nettiä ja pelaamassa pasianssia ja miettimässä keinoja vähentää toisten ihmisten vapautta ja elämässään kokemaa mielihyvää ja kuinka tehdä mahdollisimman paljon pahaa tässä "lyhyessä elämässä" ja miten ärsyttää muita kaikkein varmimmin ja eniten. Ja miten tasoittaa tietä "antikristukselle" jne jne yms. Turhia syöjiä koko vitun sakki!! ja ne siis tietävät tämän itsekkin !
Miksi helvetissä siis edes synnyitte ?! miettikääpä sitä !!! Ja : haistakaa vittu !

Vitun kääpiöt saatana ! Sapienssi ja Magnoni "nerot" ja "suurmiähet" !! jne

"Kelpaiskos Herralle ...Maailman Poliisi?! tai kenties... Globaali valuutta ja 1 kieli ?! ahahaahaa"

Kyllä nämon tärkeitä tyyppejä, jos kekkä !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti