torstai 23. tammikuuta 2014

7 sisartaOsaa sitä nämä valkoisetkin apinat, rikokseilla. Ja kaikki kaljuja! siat ja rotat, kaikki ! No, yksi sika on vain lähes-kalju, mutta muutoin.

2 kommenttia:

  1. Sanoisin että tukkatyylistä ja sen yhdenmukaisuudesta päätellen nää sankarit kuvittelee olevansa jotain valkoisen voiman lähettiläitä. Tuntikohan ne kovasti rodullista ylpeyttä myydessään huumeita valkoisille nassikoille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, no ..on sekin mahdollista. Muttei kaikki kaljut ja paskat, toki ole välttämättä Skinejä / Neonatseja. nimittäin syy kaljuuteen tuollaisissa sfääreissä voi olla niinkin yksinkertainen, että ; se on katuviisasta olla kalju, koska silloin vihollinen ei saa ainakaan tukasta kiinni jos joutuu taisteluun ja toisekseen, ja tämä lienee 1 syy miksi myös siat kaljuun sonnustautuva, eli kaljua laumaa on vaikeahko erottaa toinen toisesta. Kuten Zeeprojakin, jollei ole hyvin selkeästi mieleenpainuvat kasvonpiirteet, on yhdenmukainen kalju, "hiustyyli", ehkä yritys kadota joukkoon. ....Tai sitten ne vain on skinejä / neonatseja! tiedä häntä.

      Poista