tiistai 21. tammikuuta 2014

Suamen sähöt

http://kansankokonaisuus.blogspot.fi/2014/01/putin-suomen-ja-ukrainan-kansojen.html

Olin tulossa kiikuttamaan tänne tätä seuraavaa kuvaa....


...kun sitten satuin ensin lukemaan tuon Jukan jutun. Ja hyvinhän nämä yhteen passaa !
Mikä siinäkin on, ettei täällä Suomlannissa näytetä ymmärrettävän, ettei ole paljoa hullumpaa ja typerämpää ajatusta kuin riippua saatana sähköltään .....vihollis-maasta !! Tai ylipäänsä jostakusta ulkopuolisesta ! Totaalisen seinähullua ja kahelia ja sen sellaista. Tässä olisi yksi hyvä korjattavissa oleva asia, varsinkin nyt uuden minijääkauden koittaessa ; energiapolitiikka / energiantuotanto ! Ja sen olisi syytä olla 100% omissa hyppysissä, nyt ja aina.
Vaikka ydin-energia ei näytä olevan mikään luotettavin ja terveellisin mahdollinen, on se silti käsittääkseni vähiten paha tai hyödytön, joten itse tuen kyllä sen lisärakentamista suomeen, sillä jos ei muuta niin -suomalaisiin voi luullakseni vieläkin luottaa ...ainakin vähän enemmän kuin ...no, tiettyihin muihin. Pidetään laatu aina mielessä juntit !

Mutta hirvittävää luettavaa on jokatapauksessa tuo Jukan juttu ja kun sen yhdistää kaikkeen muuhun Ryssäkeskeiseen kehitykseen, YLEn rüssäin-uutiset, uusi junayhteys Stadista-Ryssäin Stadiin, kiinteistö yms -kaupat, kyseisen kielen ehdotettu saapuminen kouluihimme jne ad nauseam ! Pitäkää vähintäänkin aina mielessä simppeli neuvo neandertaalilta ; "ihmiaani ei ole oppivainen elukka". Joten älkää toki luulko ja uskoko oppineenne Histooriasta yhtään mitään !

Pysykää aina varpaillanne, valppaus on vapauden hinta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti