lauantai 11. tammikuuta 2014

Revolution / Vailla Sähköä sarjan arvostelu


Arvostukseni yhden jakson perusteella : pinnallista, lahjatonta, suurimmaksi osaksi tylsää ja -paskaa !

Sarjan traileri tai mainospätkät Telkassa on näyttäneet ihan suht kiinnostavilta, itse premissi sinänsä on kyllä aika khuul, ja siitä luulisi saavan irti jotain ihan aidosti stydiäkin kamaa, mutta ei. Tosin minä itse huomasin jo alkumetreillä, että "ahaa!! tästä tulee täyttä paskaa!!" / "ahaa!! tämä on täyttä paskaa!!" sillä huomasin kuvaruudun ala-laitaan piilotetut tekstit "Jon Favreau" ja "J.J Abrams". Eli sarjan taustalla häärii siis nämä 2 "the usual suspectsia" eli kaksi täysin ja totaalisesti lahjatonta ja merkityksetöntä ja kaikista mahdollisista lahjoista tyhjää Juutalaista pallinaamaa / kuorta. Favröön Joni on tylsempi ja valjumpi ja persoonattomampi kuin Remontti-Reiska ja Mauri Pekkarinen .....yhteensä !! ja Jutku Jutku Aabramssi, on ....Jutku Jutku Aabramssi eli Täyslaidallinen Juutalaista Lahjatonta Munatonta sontaa !!!!
Kun eivät ole saaneet mitään muutakaan kiusaa aikaiseksi ja kun ei siitä kohutusta "Lost"in finaalista sitten tullutkaan lasta eikä paskaa (itse en ole nähnyt sarjasta yhtä ainoaa jaksoa!) niin he päättivät sitten häiritä ihmisiä taas uudella ja täysin turhalla ja mielikuvituksettomalla hevonpaska-sarjallaan, ja killuttaa ihmisten edessä ideaa jossa olisi aineksia edes puolitäyteen-paskaan, mutta silti se vaan jää ...täydeksi-paskaksi.

Olin jo vähän jopa odottanut tästä sarjasta jotain uutta katseltavaa, mutta ei vieläkään. Mikä siinä on, ettei nykyään enää osata tehdä jumalauta yhtäkään hyvää sarjaa?! ...tai no niin no "Boardwalk Empire" toki ulosluettuna ja ehkä pari muuta, mutta ylimalkaan nykyään ei juurikaan ole mitään kovin dynamiittia matskua saatavilla. Enää ei ole MäkGaivereita eikä Mustia Kyitä tai Salaisia Kansioita tai mitään  Xenoja tai muita "hiekkaa ja sandaaleja" -sarjoja. Ja Game Of Thronesista en tiedä mitään, saattaahan se hyväkin olla, mutten vain ole vaivautunut ikinä katsomaan. Eli ei sekään vaikuta riittävältä. Suuri, suuri osa elokuvista ja sarjoista on totisesti lässähtänyt tasoltaan, ja sitä tavallaan vielä korostaa se, että nykyään jos koskaan olisi saatavilla mitä kehittyneempiä metodeja ja tekniikkaa yms, ja koska tiedämme maailmasta yhtä sun toista -enemmän kuin ennen ; olisi myös aiheita ja näkökulmia yms tarjolla Historiallisen paljon!!. Mutta ei !

No, mutta eniwei -ei ole vielä tämäkään "Revolution" tai "Vailla Sähköä" (wau mikä suomennos!!) se uusi "se" juttu.
Sarja sisälsi jo pilottijaksossa kaikkia mahdollisia kliseitä ; neekerimuija joka on hyvä ja auttaa protagonistia, mutta eipä sitten autakkaan kun hänet ahdistaa köysiiin joku Fasistisen sotilasdiktatuurin edustaja, joka oli "aiemmassa elämässään" ihan tavallinen pulliainen (tilintarkastaja taisi olla, tarkalleenottaen kyseessä) ja onkin nykyään kylmäverinen sadistinen hirviö joka yrittää epätoivin vimmalla olla Inglourioussin "Hans Landa". Löytyy myös snadisti Neandertaalilta näyttävä protagonisti likka, jonka isä kuolee käsivarsilleen ja lähettää kohtalonomaiseen tehtävään, matkalle jonka varrella on vaaroja ja lisää vaaroja, jonka jälkeen tielle osunee yhä enemmän ja uusia -vaaroja !
Tämä kyseinen faija antoi kaiken lisäksi jollekkin rasittavalle pallinaamalle, jonkinlaisen Deus Ex Machinan, USB-tikun käsittääkseni, joka selvittää ...kaiken! (luonnollisesti) joka vieläpä on piilotettu koruun, kaula koruun. Sitten löytyi joentöyräältä joku nuori salskea Barak Obaman näköinen nuori mulatti / neekeri -poika, joka sitten osoittautui kasaksi paskaa myöhemmin eli tämän sarjan ilmeisestikkin arkkikonnan "Monroen" ..kenraali -Monroen lähettämäksi mulkuksi. Sarjassa on tietenkin myös nykyään niin suosittu jouskari alias Jousipyssy ! kuten Crysis 3:ssakin. Sellainen löytyy kohta kai "Salkkareistakin" tai mitä näitä nyt nykyjään on, sekalaisia sarjoja.
Kliseistä on myös käyttää niin vitusti niitä CGI-efektejä eli niinkuin Ennen Wanhaan sanottiin : "erikoisefektejä / erikoistehosteita". Rähjäinen bussi siellä, lentokone täällä ja ränsistynyt talo tuolla, enää puuttuu ne iänikuiset vitun Zombit !! ja sankari-neekeri joka pelastaa ihmiskunnan, nussimalla jotain valkoista bimboa / hiukkasfyysikkoa (sama hlö) ja ruoskii etelävaltiolaisia valkoisia rähjäisiä Rasisteja.

Kaikki tässä sarjassa on kliseistä, kliseistä, kliseistä. Ja nähty niiiiiin monta kertaa, että tylsistyttää. Heti ensimmäisessä jaksossa oli myös se tavallinen ja odotettu "superninja"-hahmo, joka kuoriutuu esiin jostain päällepäin tavallisehkolta näyttävästä kyypparin niljakkeesta. "Tässä juomanne söör ~~ja nyt! saisinko esitellä : katanani! *släsh* jalkapohjani *kläng* ja perseensutini! *slllsshh(kai..?!)*".

Ja kuten tavallista, juutalaisten hääriessä kulisseissa, on kaikki sarjassa "nostettu" eli varastettu ....kaikkialta muualta, koko ideahan on periaatteessa "The Omega Man" / "i am legend" -sarjan muodossa ja miksei vähän Mäd Mäksiäkin sivuten.

Tuhnuksi taitaa jäädä, katsotaan nyt vielä kerran varmistuaksemme. Ennustan sarjan jatkavan suurpiirteisesti linjalla ; ota tämä *maaginen esine* ja lähde juoksentelemaan viidakkoon kuin päätön kana ja ammuskele satunnaisia Monroen partioita nuolilla ! ja vatvo kuollutta faijaasi vatvomasta päästyäsi!! Tylsistytä meidät nuutuneiksi ja kuolleiksi vatvomalla ämmämäisiä ihmis-suhdekoukeroitasi ja valittelemalla kohdustasi yms "naistenvaivoistasi" ja luo uudet siteet ja suhteet kauan sitten kadotettuihin sukulaisiin.
Eli ihan perus teinitytön elämä siis.

Sarjan taustapiruista vielä sen verran, että : yök!!! Yöäk mitä äijiä! Äklöttäviä juutalaisia pallinaamaisia apinoita. Apinanhäkkiin ne kuuluisi eikä mihinkään TV-kameran taakse. Se Favreoaofihajf on suunnattoman ällöttävän näköinen ja oloinen juutalainen paska, se on kuin jokin ....en tiedä... jokin kuvottava kasa juutalaista käkkäräpäistä paskaa, jolla on persoonaa ja karismaa kuin Kiasmalla ja "kanttiladalla" yhteensä ! + ne vitun rumat hiukset ! Ja J.J Aabramssi ....se on .....lähinnä häkellyttävän yhdentekevä Halivuud-jutku, jonka paikka olisi pikemminkin jossain juutalaisessa rotankolossa (ehkä lakeijana tai tilintarkastajana tai ihan vain "rehellisenä" varkaana) tai kuolleena, whateva.


Ihan totaali kökköä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti