sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Jee!! lisää Poliisitusta ja Pakkovaltaa! jiiii-vitun-huu !!

Poliisin täytyy todella rakastaa suomalaisia !!

Voiko paljoa nynnympiä, valtiouskovaisempia, alistetumpia, itsettömämpiä, kommunistissempia ja tylsempiä ihmisiä / "ihmisiä" olla kuin suomlantilaiset !!?!?!?!?! Pohjoiskorealaiset?!...empätiiiä...ne sentään päästi sen friikkineekerinkin sinne maahan sisään ja uskalsi puhua sille ja kai koskeakkin siihen ja kaikkea joten, ....eei, ei edes P-Korea ole sama kuin Suomlanti.

Jumalauta lättäpää, metsästyslippis junttini, että voittekin olla oikeita "sielun vihollisia" !! saatana!!

Ja millä helvetin "Taivaan Mandaatilla" Poliisit tässä elämässä kuvittelevat meitä muita pompottavansa ja kontrolloivansa ja hallitsevansa jne ?!. Luuletteko tosiaan, että ...ennnntiä...Kristinuskon Jumala?(ko) tai jokin, on oikeuttanut teidät toimimaan kyseisessä roolissa ?!.... *huoh*


No...mutta, tässä on nyt ihan liian hyvä olo jotta sitä kannattaisi pilata tällaisella räyhällä joten jätän asian suurimmaksi osaksi siXeen ! Mutta kun on aiheesta pitänyt jotain sanoa, enkä ole saanut aikaiseksi, päätin "postata" edes jotain, joten tässä on!

Kysyn vielä, että : mitäköhän täsäkin "maassa" saa vielä tehdä, sanoa tai olla !? Onko täällä tarkalleenottaen jotain mitä voisi siis tehdä tai olla tai edustaa tai ilmaista tai jotain !? Siis jos ei itse ole Miliisi.

Totisesti lantajuntit, totuuden hetki on käsillä ; kuten on sanottu "Neuvostoliitto ei kuollut vaan siirtyi lännemmäs". Jos se ei teitä herätä niin teidän kohtalonanne ei vain yksinkertaisesti ole herätä !


Tässä on vielä linkki tähän hyvää blogiin, jonka pitäjä lienee yksi suomen Blogos-Sfäärin laiskimmista päivittäjistä, kuten "uusimmastaan" hyvin ilmi käy.

http://kapinallinen.blogspot.fi/

Kirjota nyp´Perkele jo jotain !!

Samanlainen vetelys kuin Elliläkin tätänykyä ja se Median Vaxikoira oli pitkän aikaa ja monet muut !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti