keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Bra ja Sotshi

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014012117956908_uu.shtml

Brassit on taas vilautelleet vieraanvaraisuuttaan. Kokkarien "kansanedustaja" / kansanedustaja -Salolaisen Pera (sama tyyppi joka sai suunsa auki Juutalaisten ylivallasta Kwa:ssa ?!) on ryöstetty Bra:ssa.
Tällainen ei ole todellakaan mitenkään epätavallista tuossa helvetinreikä-perslävessä nimeltä Brazilia, eikä epäilemättä Shotsissakaan ! Siltikin on länkkäri-valkoisten pakko änkeä kaikenmaailman urheiluspektaakkelinsa juuri näihin paikkoihin! ...ikäänkuin vähän "apuharventaakseen" "liian suureksi paisunutta" valkoista urheilusta tykkäävää väestön osaa. "Juu juu, menkää sinne vaan! ei muuta kuin sekaan vaan, ja suojaukset alas! edes pikkuhetkeksi !"

Mikä hinku on totisesti punkea näihin vitun ränsistyneisiin, väkivaltaisiin Nevadoihin !? Uskooko ne taas parantavansa kyseiset ihmisrodut / jengit ja heidän pahat tapansa ja maansa, ...yksinkertaisesti vain uskonsa voimalla !? Todennäköisesti.
Älkää vaan helvetissä menkö sinne ! Kumpaankaan noista paikoista ja tapahumista !

Liveleakissa kaikki Brassit yms vetelä-Amerikkalaiset itsekkin kommentoivat aina maataan ja sanovat, ettei sinne kannata mennä ja että se on pelkkä helvetin persläpi jne. Ne sanoo niin jo ihan itsekkin ! Kannattaa pysyä kaukana, ja turvassa !


"Parempi katsoa kuin katua"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti