sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Kimin uudet kujeet

Vaikka oikeastihan Kimi on liiskana planeetta Jupiterin pinnassa ja luultavasti jo pelkkä luuranko, jaksetaan tätä valhetta yhä promulgoida, että "juu juu! kyllä se elossa on ja tulee vielä ajamaan!" ...kyllä kai juu ! Mutta eniwei ; jos näin olisi, eli että kimbe olisi elävien kirjoissa, hän ajaisi tulevaisuudessaan tällä uudella autolla. Hänen uusi kulkimensa kantaa nimeä "Punainen Juutalainen" ja myös Juutalaista pitkää kyömynenää, ja Juutalaista tai ainakin siltä kuulostavaa nimeä "Kaspersky".
Auton on suunnitellut Italialaisen autosuunnittelijan ja imurikauppiaan Zeims Bruumhildan, poika Anttoonio Huispaaja, ja auto onkin suunniteltu näyttämään imurilta ! Kuin tietä puhdistavalta Monnilta !

"Tämä beibi kyntää vielä... imee vielä paljon paskaa sisäänsä" sanoo auton vieressä ylpeänä poseerannut ja haastatteluja antanut tuntematon juoppo*, lisäten vielä ; "varsinkin kun siellä erämaassa mennään....siis missä niitä hiekkamuslimejakin on ja kaikkea..".* mahdollisesti nimeltään "Anddeiii Mulkko".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti