perjantai 31. tammikuuta 2014

24H uutisvirtaa osa.5 (kai)


Siellä missä on rakas Eeuu, siellä on myös ongelmia. Ongelmia isolla Oolla !

Valontuojat ja Aamutähdet, siig hail.
Aawww, hellantelttat-tentään. Oikeinko "vihapuhetta" ...älälälälälälälällää, ette yhtään nynnympää, typerämpää, lapsellisempaa, alentavampaa, nöyryyttävämpää, vajaaälyisempää, kukkahattutätimäisempää ja yksinkertaisesti vain typerämpää nimeä tälle Orwellilaiselle Painajaisellenne keksineet kuin "vihapuhe" ?!?! Mainitsinko jo, että se on myös typerää ?! Lopettakaa nyt sitten jo tämän Feministisen kuran ja totalitääri-ämmämäisen paskan äyskäröiminen meidän maskuliinisille silmillemme, hyvän sään aikana !

"Ohoii! Minä Pedro ja miina olla kuuma! Munani on kuuma! Ole!! Muuta vakavasti puhuuen.."

Näistä Sotsin kisoista on tulossa tai jo tullut -ihan naurettava vitun fiasko ! Jos ei Saksalaiset keekoile jossain saatanan kamalissa kasari-throubäkki hiihtopusseissa, niin  sitten Espanan(sic!) (tai Mexicon).. Pedrot on laittaneet kai ihan tahallaan (?) koko homman ääri läskiksi ja ruvenneet ihan vaan pelleilemään. Mikä vitun karnevaali, Mardi Gras, tästäkin vielä tulee !? Ja Ryssät ei ole saaneet koko paikkaa, koko Patjomkinin-kulissiaan, vielä edes kunnolla pystyyn ! Ja sen lisäksi on Terroristitkin kerenneet ...terrorismiltään -uhkailemaan kisaturisteja, joita sinne tuskin kovin montaa menisi muutenkaan ! kyse on kuitenkin Venäjän-maasta. Ja sen lisäksi NHL ei taida päästää pelureitaan Sotsiin. Huoh..... tää on jo farssi, ei tässä muuta voi todeta. Mutta onhan tämä kai sitä mitä pitäisikin, jokatapauksessa -eli viihdyttävää.


Ensimmäistä kertaa n.100-vuoteen, on  Nobellin palkinnon suhteen liikkeellä vähän munaa ! Ei paha idea, antaa se Snoudenille. Siitähän saisi ainakin ne Amerikan aakkos-firmat vähän silmilleen ja nenilleen ja poskilleenkin. 

" Näimmävaanteen " (suomennos alkup. otsikosta)
 Vaistot....ne istuu sitkeässä !
Takapuoli tuoksuu / haisee -jopa seinästä !

"Phhrrrtt"


HahahAAhaa ! Tuo akka pieree konserttisalin katon ilmaan ja lehmät räjäyttivät itsensä ...pieremällä !! hahahahaHAHahaa! Ei tällaista voisi edes keksiä. Elukka parat.
"Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tienneet mitä tekivät"
Tuo on jo niin pätevää ja ajatuksen kanssa tehtyä töhrimistä, että tuen! tuen "paikallista" vandaaliani.

Luulenko vain vai ; onko tuo Jesse kiinnitetty housujen vyötäröltä, tuolta perseenpuolelta, jollain vaijerilla tonne taustalle, kattoon !?!?

Jaaha, ja sit on taas tää. Sitten on taas tätä juu.. ....juu mitäs jos lakkaisitte pukemasta / tunkemasta tuota perus-läskiä -noihin ammattihihhuli vaatteisiin !? Uskokaa nyt jo perkele, ettei tuo tyyli sovi sille, vaan on aikalailla kamala sen päällä. Eikä tuo Antinkaan su...mikään no ...joo....entiä en osaa itseasiassa sanoa mitään. Mutta huomautan, että nuo vitjat on kyllä aika... juttu. Niillä on kai simuloitu / symboloitu tuolla paidan alla olevia tissejä ! joko Antin tai tuon Läskin tai ....Aira Samulinin tai jonkun, mutta jollain heistä on tissit !

Millä tuo pönäkkä läski onkaan saatu ahdettua noihin "pilleihin" ...ei tule ikinä aukenemaan minulle. Sen pelkät reidet on kai saman levyiset kuin Anan torso, ja ne on ahdettu tuollaisiiin ...koulutytön hihojen leveisiin puntteihin ! Mahtaa jamppaa kiristää ...muutakin kuin päästä...
Sen voin varmuudella luvata, ettei se tuohon paikalle ole kyllä itse kävellyt ! Ei ! Vaan se on kannettu, se on täytynyt kantaa, siihen...jostain sivummalta. Kuin sellainen pahvi-hahmo  tai ehkä se onkin vain se, mutta kuitenkin ; ei se mihinkään noissa pöksyissä kulje ! Ei inahdakkaan. Jos yrittäisi vaikka paskalle taipua, nin se olisi sitten selkä -kun naksahtaisi poikki, samantien ! Siis alaselän paikkeilta. Ja jos tuo sitten jotenkin käveleekin, niin se harppoo kuin Minecraft-Frankenstein tai jokin robotti, tuolla -pitkin noita hienojen-paikkojen-käytäviä.


Lisäys ! : on muuten pieni ihme, jos tuota Gonzaalesien hiihto-asua ei nähdä seuraavassa "Nuija & Tosinuija" leffassa ! juuri siihen se nimittäin istuisi kuin ...smokki pulkkamäkeen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti