maanantai 20. tammikuuta 2014

Uutisista hyvää huomenta !

Hyvää (pahaa) Huomenta! ja haistakaa kaikki vittu ! Fak juu Ool.

Alentaampa ärsyyntyä uusimmista Uutisista, sitten jo heti aamutuimaan ! shall we ?Ensin tämä kuvottava typerä paska. "Bwyäää... Madonna käytti ´N-sanaa´...bwyääwbäbäläbäläbläbäää..."No johan on vittu. ...karmivaa !! Joku juutalainen vitun vesipää käytti nekrujen, luitteko tuon nyt varmasti!? -kerrataan vielä varoX varoX eli N-E-K-R-U-J-E-N eli neekerien eli Afrikkalaisten mustien paskojen, -omaa versiota anglojen "Nigger" sanasta eli "Nigga"a. uhuhuhuhuuu hui kauheaa!! uu!! taivas vittu putoaa!! kääääääk!
Tässä on taas oksettava annos tätä Modernin Vasemmiston yms modernien Natzien -totaalista pikkusieluisuutta ja provosoivaa (tahallaan?!?) ämmämäisyyttä. Ketään ei oikeasti vittu kiinnosta vaikka Madonna olisi raahannut Obamaa Pick-Upin perässä!! siis nyt sitten Valkoiseni -tarkoitetaan niinQuin ihan niinkun "Aikuisten Oikeesti" !!. No-body-gives-a-fuck ! Kettää ei kiinnosta !

Ei sitten vittu ketään!!! Kukaan ei saa mitään näppylöitä eikä kohtauksia tästä yhdentekevästä, jonninjoutavasta sonnasta enää!!! Pelinne on pelattu Beelsebuubin lapset! It´s game fucking over for you !

Itseasiassa muuten, nyt kun joku mainitsi Madonnan ja Obaman ja lava-auton, niin se olisi aika siistiä katseltavaa! se olisikin ihan vitun khuulia ja siistiä katsella kuinka tuo Potoksi(Botox[Tox...myrkky?!])naamainen juutalainen hullu raahaa tuota vitun valehtelija Marxisti nekru-kengurua autonperässä!! Se olisi siis niiiiiin siistiiiiiiiii(sic!) että alta pois ! Sen voisi vaikka filmata I-maxilla ja menisin katsomaan sen ihan teatteriin.
Mutta eniwei, kuvottavaa typerää minisieluista hössötystä, ja oksettavinta kaikessa on, ettei suomen junttilan "toimittajat" ja "reportterit" yms turhien syöjien kavalkaadi uskalla saatana käyttää edes viitteenä, oman kielensä sanaa "neekeri" vaan ottavat kuin itsekkään tajuamatta -käyttöön Amerikkalaisten hermoraunioiden neuroottisen ja paskahousuisen sanonnan "the N-word" !!. vittu saatanan typerät pahkasiat ja lehmät, vitut te sitä saatana tähän maahan upota!! tuota perkeleen typerää ja lapsellista, kiertelevää ja kaartelevaa, tapaa sanoa Neekeri!! Ette niinkun TOD !

Neekeri!! NEEKERI !  Neekeri ! NEEKERI ! Nekru !! NEKRU !! NIGGER!! NIGGA !! Nigga !! Nigger !! NEGRO !! BLACK FUCKING MONKEY !! An Ape (at best!) !! ETC....ETC......ETC...

Haistakaa toimittajat ; pitkä vitun paska !! Ja haihtukaa samantien maastani ! (Voisitte ottaa muuten, ilomielin!, nuo em olennot messiinne!)

* * *

Sitten iltalehdessä ynistään mm seuraavista asioista ;
- Tami on laihtunut !! ....oooh!! wau!! big-fakin-diil!! melkein vittu kiinnostaa ja merkitsee jotain !!
- Avoin i-Netti vaarassa lässähtää!! Pitihän se arvata! Ei ihmiaaneista (ihminen-Paviaani = Ihmiaani) ole ylläpitämään mitään niin khuulia ja alati monimutkaistuvaa kuin internet ! Ja se tarjoaakin kaikille meille, kaikille Hoi Polloin roska-paska-sakeille, ihan liikaa tietoa ja ergo ==> valtaa!! ja yksinkertaisesti kaikkea mikä miellyttää, jotta maailmankontrolliin pyrkivät "ihmis"tyypit voisivat jättää tämän asian sikseen ! Se mikä on heidän tottelemisestaan ja erinomaisuuden ihannoinnistaan ja kontrollipyrkimyksistään yms, pois -sen on vain kuoltava pois ! (Nyt on siis ihmiaanini, taisteltava!!)
- Pieru on parisuhteen mittari ! ......
- Mikko Leppilampi kävi luistelemassa!!
- Ministeri huolestui viinatrokareista ! (Susanna Huovinen [SD] ).....oooh män. Ihan kuten Tex on aina sanonut "the Manboon (ihmiaani) isn´t a learning animal". Eli "ihmiaani ei ole oppivainen elukka". Ei, ei totisesti ole! Ja tuo uutinen tuo taas esiin sen, mitä siellä "Dissecting Leftism" sivulla mainittiin yhdeksi "Liberaalien" / Vasurien piirteeksi ; eli kun he eivät tykkää jostakin, niin he vaativat kyseisen asian poistamista myös kaikilta muilta, tai olemassaolosta itsestään ! Eli jos eivät tykkää viinasta, ei saa kukaan muukaan tykätä ! ja jos tykkää niin se on sitten ; simppelit siniset miähet niskaan ja heidän kyydissään betonin sisään miettimään "kuinka paljon parempia ovatkaan ne jotka minut tänne lukitsivat, kuin minä!!?? Tsiisus fak!! wouh !...miksen tajunnut jo aiemmin!!"
(Itse en dikkaa viinasta, mutten myöskään ole vaatimassa sitä keneltäkään muultakaan pois!. Vaikka te voisittekin toki tarkistaa kykyänne sitä ja siitä -nauttia, suomlannin juntit!)
- Kissanpentu pyöri pesukoneessa ! ...tästä on näämmä tullut jonkinlainen trendi / tapa, sillä näitä uutisia näkee yhä enenevissä määrin! Kuinka vitun puusilmäinen ja tyhmä täytyy olla, jotta laittaa saatana kissan pesukoneeseen !!?!?!?!?!? Hei haloo !?!!? Tsiisus vittu! ei sattunut käymään mielessä tarkistaa pyykkikasaa ennenkuin sen läppää koneeseen? varsinkin jos taloudessanne viihtyy myös katti !

Ja Grand Finaalena, suurena loppuhuipentumana.....Asiaa !! Silkkaa järkeä !! Puhdasta kultaa !! Lähes suomalaisten tasoista ymmärrystä sijoituksista / bisneksistä / hupenevasta aktiivasta / asioiden arvosta yms.
Kun puhutte aina, että "sillä ov vaa pienet munat, ja six se ajaa toll Bemarill !" ....no, mitäs tähän sanotte ?!
Mahtaa äijää vituttaa jos kolari sattuu. Sinne meni sitten ; munat ja auto ! (Vaikka voihan niin käydä kyllä kolarissa muutoinkin, myönnettäköön).
Edes jonkinlainen järjen hiukkanen olisi tuollaisessa, jos kivestenmyyjä olisi ollut ihan sika vanha kääpä, joka haluaa auttaa nuorempaa miestä ...vaikka lastenlastaan, saamaan auton jotta se voi vaikka käydä jossain vähän paremmassa työssä tai jossain tai jotain, junou.
Mutta kysykää itseltänne, että : kuinka hienoa se sitten lopunkaiken on, ajella ympäriinsä hienossa autossa, housut tyhjinä ! ja munatta !? Todella munatonta touhua ! heheheheee.

* * *

Sitten vielä P.s tai yksi Bonus uutisjuttu


Luojan kiitos, että sitä "sirretään" !!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti