sunnuntai 12. tammikuuta 2014

MömmömlätkäkultaHieno homma tämäkin. Nyt Suomlantilaiset sai taas yhden ´ennakkotapauksen´ ja vähän paremman pään, ja saattanevat alkaa voitella näitä enemmänkin kun ymmärtävät vihdoin, että "heheeiii!! tässähän ei ollutkaan kyse mistään Talvisodan toisinnosta eikä Nationalismista ...vaan Hokista!!"  jee!! jihuu !!

Tämä koko lätkätouhu ja lätkä ja mömmöm-lätkä alkaanee olla jo suomessakin ..ainakin vähän, sellainen "old hat" eli niiin nähty, niin nähty ettei siitä tarvi joka kerta innostua ihan niin totaalisen paljon kun aiemmin. ei tarvi repiä pelihousujaan tahi persettään jos Suomlanti ei sitten pärjääkkään (taas) Olymppialaisissa, eikä tartte Tepon porata mailansa varressa, kyseessä on nähkääs epätoivoiset Pohojoosej´juntit vain yksi Urhoilulaji muiden joukossa! yksi vitun Peli !! joten mitä siinä kohkaatte ihan vereslihalla !
Rauhottukaa nys´saatana !

Tämä voitto on siis hyvä sikäli(kin), että se toi suomelle kuitenkin summa summaarum : yhdne lätkän MM-kullan lisää vaikkakin vähän ´vähennetyssä kategoriassa´ ja loi yhden ennakkotapauksen / perustuksen lisää, jolle rakentaa uutta itsetuntoa ja itseluottamusta tulevaisuuden koitoksissa. Eli ei tarvi enää mennä maha sekaisin samaan kaukaloon Kanadan kanssa, vaan voi uskoa, että "nekin on vain ihmisiä!!" ja "ollaanhan me voitettu tämä jo 5 kertaa!" jne jne. Eli nyt voi ensimmäistä kertaa (?) keskittyä ihan vain itse peliin !
Ja olisihan se hyvä jos Leukailija #1 eli Thiimuu Silaane saisi vihdoinkin vielä sen suurimman pystin eli Olympia kullan.

P.s Ihastuttaa jokseenkin myös tuo Ruattalaisen surkeus ja apeus ja ...kaikki -häviönsä myötä. Mutta toisaalta käy melkein jo ihan sääliks, sillä ne on menettämässä muutenkin jo koko vitun maansa ja kaiken, joten tämä on kuin suolaa ja virtsaa haavoihinsa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti