torstai 23. tammikuuta 2014

Ihan sama jatkuu... Pieni valitus

Kuuntelin tässä juuri 80-luvun hittikokoelma levyäni ja biisiä "Feels like heaven" - Fiction Factory, ja silmiini sattui seuraavia moderneja otsikoita...Tähänkö se kaikki 80-90-lukujen unelmointi päättyy ?! Todellako valkoiset ? länsimaalaiset yms... Tätäkö se on se Sapienssin maailma, nyt ja aina ? (Tosin Ukrainalaisia en pidä Valkoisina per se, tai edes länkkäreinä)Tätä tällaista sielutonta sontaa tällä planeettaparalla saa koko ajan ja jatkuvalla syötöllä aina lukea tai kokea.

Koettakaa olla enemmän ! Apinani ! My munkeehz !
^ Voi Biiber, voi Biiber... elukka parka. Tuolla tyypillä ei todellakaan mene ihan putkeen ! Bibsu on perinyt 80-90-lukujen maailmasta ja tähdistä lähinnä ne alhaiset ja huonot puolet. Nykynuoret näyttäisivät käsittäneen kaiken tuon entisen *huoh* kohkaamisen ja ...no, kaiken! sillä tavoin, että ; kaikki käy ja kyse on lähinnä örveltämisestä ja kohelluksesta ja typeryydestä vailla ymmärrystä tai huomista. Niiltä puuttuu kaikki ne varsinaiset lahjat, mitä näillä aiemmilla sukupolvilla oli -joiden avulla siis luotiin kaikki tämä nykyinen ja nämä muodot jotka nykynuoret on sitten omakseen ottaneet. Tämän tyypin tarina jokatapauksessa alkaa olla ohi minä luulisin, ja eikös se ihan sanonutkin, että "nyt riitti!" eli Biibskahan taisi jokuaika sitten ilmoittaa lopettavansa. Ja se onkin varmaan parasta kaikille.

Mutta eniwei, nuoret huom! : kyse on oikeista lahjoista ja siitä, että on oikeasti jotain sanottavaa, annettavaa ja näytettävää ja siitä, että halu siihen ei ole ulkoapäin annettu vaan aitoa ja sisäistä, se oli kupletin juoni ! Kyse ei ole vain hotellihuoneiden tuhoamisesta ...siksi että ! eikä mistään ämpäreihin oksentelusta tai paskomisesta, kyse ei ole heroiinin nuuskaamisesta takahuoneessa tai (toivottavasti) "edes" pillusta! (paitsi joillekkin elukoille!). Kyse tulisi olla laadusta ja oikeast taiteesta ja kauneudesta, nyt ja aina ja iänkaikkisesti! Aamen.

No....eniwei. Tämä ei tunnu taivaalta, ei enää ainakaan. Ehkä aina välillä ja vähäsen, mutta se kaikki entinen magia tuntuu vain muuttavan kauemmaksi, haihtuvan vallan ! Ehkä se juontuu osittain planeetan käännöksistä ja muista valtavista sykleistä ja jääkauden saapumisesta ja maapallon ambienssin (taustatunnelman) muuttumisesta ja omasta vanhenemisesta, mutta ...kaikki ei ole niinkuin ennen.

Voidaan kai sanoa, että "shit is gettin real !" Tämä maailman aika alkaa tuntua siltä, mikä piti tulla alunperin -elokuvan "Bladerunner" nimeksi, eli nämä ajat ovat jo "Dangerous Days".

Ja P.s vaikka toki tytöt ja naiset on rasittavan tyhmiä, jos näette niitä yökerhon jonossa, niin ei niitä kai kuoliaaksi tartte mennä potkimaan !? Luulisin näin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti