sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Sinisen Neekerin tapaus !Ukrainan Presidentti Viktor Janukovitch on ns "heittänyt kierteisen pallon" yleisölleen ! Lauantai (25.01.2014) iltana esiintyessään monimiljoonapäiselle ihailija laumalleen, Ukrainan ainoassa kylässä jossa on sähköt eli Mblööhässä -hän esitti tämän järkyttävän ja radikaalin liennytys / sovinto -ehdotuksen ; "mitä jos valitsisimme tämän sinisen neekerin ...Jumalaksemme!!? ...tai ainakin edes kuten Amerikassakin -Presidentiksemme !?" yleisön mylviessä kuin tyhmät ja väkivaltaiset elukat, hän jatkoi ; "..voidaanko siis ajatella, että 2010-luvun Ukrainaa johtaa ja johdattaa tämä Sinertävä Neekeri ?!..että maassa olisi rauha ja vain suuri määrä, muttei ´aivan mahdoton´, velkaa ?!".

"Hän istuu tyynenä autossa ja hänellä on *kyynelehtien hieman* koko planeetta rinnassaan! ...hän on, ...hän on...uuden ajan sankari ! ja tuleva Legenda* ! ..joten miksemme me pedestalisoisi ja ylentäisi ja rakastaisi ...häntä ??! huzaa !" Viktor julisti ja sanoi vielä, että "..siinä hän nyt on, ...istuu...ja on nappisilmineen niin ihana, niin tyyni ja rauhallinen ja niin ...antelias ja sydämmellinen..hän on siinä kuin Enkeli, joten hei!? kamoon evribadi..eikö hän olekkin uusi Messiaamme ja lähettiläs Amerikan-Taivaasta..emmekö me hyväksyisi tämä Tumman Talismaanin omaksemme, ...häh??!!"

Suuri yleisö reagoi tähän odottamattomaan ideaan menemällä täysin hiljaiseksi, ja lopettamalla väkivaltaisuudet siltä seisomalta ! Ei kyynelkaasupurnukkakaan enää pamahtanut missään, eikä horisontissa leimahdellut Vasemmistolaisen vihan liekit ja niiden leimahdus vaan kaikki oli tyynenä ja tyyntä, kaikki oli niin rauhaisaa. todentotta ; tässä se nyt on ! tämä Sininen Neekeri on nyt tullut tänään tänne, jäädäkseen? ..kenties ! tai ehkä hän jatkaa matkaansa kohti äärentöntä ja sen yli!! -saatuaan ensin tehtävänsä täällä Maassa  valmiiksi.

Jeesustahan pyydettiin, mutta tällainen sieltä nyt sitten saatiin !
so ..you know...


*paljolti kuten "Kapteeni" itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti