maanantai 13. tammikuuta 2014

Renny än Tha Bomb !Kuten kuvasta näkyy, niinkuin sanonta sanoo, -on Harliinin Renny mennyt humalassa soittamaan vähän vakavemman luokan pilasoiton, myöhään eilis-iltana kertoo uutistoimisto Spruitters. Haastattelimme itsekkin lyhyesti Rymättyläläistä teatterinpitäjää Henrik Paasonen Toista ( II ) tapauksen johdosta ;

K.B : no niin....elikkä miten kuvaisitte itse tilannetta, noin niinkuin omin sanoin?

H.P : ....no juu...no, kyllähän se aika hassulta tuntuu...ja tuntui!! ....että iso äijä oman shounsa sabotoi tällälailla, mutta ...niin no, ja ei se nyt niin paha sitten ollut, se itse tilanne... elikkä siinä sitten vain vastasin kun puhelin pirisi ja sieltä kuului ensin vain lähinnä raskasta hengitystä ja jotain muutakin rutinaa. Hetki siinä meni ennenkuin sieltä mitään sanottiin ja puhuja oli selvästi ns "perse olalla" ja äänensä sammalsi selkeästi, ...hän myös piti hyvin pitkiä taukoja puhuessaan ja tuhahteli välillä luuriin ...aika häiritsevästi.

K.B : juu juu, elikkä mitä hän sitten varsinaisesti sanoi tai yritti sanoa?

H.P : ...noo joo, no... sieltä sitten sanottiin suht tuohtuneesti, että ´kantsis varmaa ..lähtees siält livohkaa...tai mmm*epäselvää muminaa* +röyhtäys+ ...tai sit bamahtaa!! heheeii...bäääääng!! *ttu mä räjäytän koko paskan!! paaaaaaskaaaanja hän tarkensi vielä uhkaustaan, mutta kuitenkin -tuli hyvinkin selväksi se, että tämä henkilö haluaa nyt sitten teatterin tyhjäksi ja alta-aika-yksikön!!

K.B : ahaa juu, juu juu -ymmärrämme yskän. Minkälainen tunnelma puhelusta sitten välittyi? ja ennenmuuta ; mistä tiesitte soittajan Renny Harliiniksi, täksi kuuluisaksi elokuvien ohjastajaksi ?!

H.P : niin no ja ..juu juu, siis...hän mm ..siis ensinnäkinhän hän oli kuten sanoin -hyvin selvästi päihtynyt, ja puheensa oli hyvin väsynyttä kuten juttunsa muutenkin (ja elokuvansa! K.B HUOM!) ja puhelusta välittyi sellainen hyvin väsynyt tai väsähtänyt tunnelma, sellaista menoa kun nyt on jossain ...teollisuushallin toimistossa aamuyöllä kahdelta, muutaman drinksun ja pienen Oopiumi pussukan jäljiltä. Hän siinä aikansa sammalsi ja örisi ja rähisi ja uhkaili muutenkin (mm etsiä kissani käsiinsä ja kuristaa sen ja posauttaa mikroaaltouunissa ja ripotella sen tuhkat ...munilleen) ja hän kajautti kaiken muun puheensorinansa lomasta ilmoille yht´äkkisen ; ´ooooolen Rennnnny Haarliiiiiiiiiiiiin!! ja bläjäyyyyynng!! sanoo talo!! teattr..tte-attii ..t-e-a-t-te---ri (hän alkoi ta-va-ta sanaa Teatteri [tässä vaiheessa jo selkeästi ärtyneenä]) ...theeatrii bjojouuuunng! mmmräjähtäääää! se lärähttääää ahuahahhaaaa!!´ -joten tästä aavistelin miehen olevan mahdollisesti Renny Harlin.

K.B : ahaa aivan, aivan juu....kamalaa kuultavaa..
(tässä vaiheessa Henrik varasti puheenvuoron / katkaisi K.Bgin kesken lauseen kiihtyneesti)

H.P : totisesti!! kyllä oli! kyllä muuten oli. Sillä yhdessä vaiheessa hän mm, hyvin selvästi, rupesi räpeltämään puhelimensa / mikrofooninsa kanssa, josta siis kuului sitä sellaista kropinaa mitä mikrofooneista ja kameroden mikeistä yms kuuluu kun niitä liikutellaan ja ne hankaavat erilaisiin pintoihin, niin siis hän kuljetteli aikansa mikkiä siellä ympäri (voisin vaikka vannoa hänen raahanneen sitä hetken jopa lattiaa pitkin!) ja sitten kuului taustalta vaimea ´näin..tällain näin käy Teatterills..´  ja siinä samassa hän hyvin kuuluvalla ja selkeällä äänellä pieraisi puhelimeen !! *pprrrrt* !! Ajattelin sen olevan hävytöntä!! moukkamaista käytöstä ..noinkin kuuluisalta jantterilta ! hyi ! häpeä ! sadattelin.

K.B .....oho...oho, no...joo johan on! Äijä yli laidan, voisi kai sanoa.

H.P : no kyllä kain nii ...mi..no niin no joo, kyllä voi. Ja vielä siitä pierusta ; voin sanoa aika varmaksi sen olleen myös ns märkä !! ja ehkä jopa "varren kanssa" ...eli siis hän ei vain pieraissut puhelimeensa / kännykkäänsä / mihin lie, vaan hän käytännössä katsoen ulosti siihen!! hän siis ns paskansi puhelimeen ! Siinä vaiheessa aloin jo vähän sääliä häntä, täytyy myöntää !....

K.B O.K  O.K joo, no mutta meillä alkaa nyt aika loppua pian, joten pahoittelemme ja kiitämme haastattelusta! kiitos!

H.P : juu tattista vaan! ei mitään.


* * *

Eli tällaista peliä ! Renny ilmeisesti yritti itsekkin jo epätoivoisesti, mutta silti hienovaraisesti verhottuna -viestittää, että hänen uusin "Herkuleensa" on itseasiassa paska. Ja näinhän ne hommat kai hoituvat ja toimivat siellä Haliwuudissa, näin siellä viestitellään. Siellä ollaan kuten aina : edellä aikaansa ! unohtakaa jo eemailit ja geemailit ja kännykät ja kynnykät ja kinnykät, tulevaisuuden Homo Robonoomicus toimii taloudellisesti ja jo lähes täysin, 100% vihreästi -pistäen aina ympäristön etusijalle ja kommunikoi ulosteella ja perseestälähetettävillä savu / pöly -pöllähdyksillä ! Mutta eksyimme jo hieman aiheesta, eli siis Renny tajusi itsekkin erheensä, joskin liian myöhään (kuten eittämättä puhelimensakkin suhteen! [ei ole hienoa siivota puhelimellista paskaa!]) ja yritti ryhtyä edes johonkin, epätoivoiseenkin toimeen !

Voi Renny voi Renny, sanoo Kapteeni -täältä tähtilaivan komentosillalta ! Äijä on totisesti yli-laidan ja jäissä, ...eikä paluu huipulle enää näytä olevan horisontissa !

Pommiuhasta huolimatta kaikki päätyi sikäli onnellisesti, ettei kukaan loukkaantunut tai joutunut näkemään "Herkuleeta". Joten ool-in-ool "all est klar" !

(Renny on itse tällähetkellä kuultavana Skotlannin yhdellä Pihalla)

P.s Pahoittelemme, että Renny näyttää kuvassa vasarapäähailta. C´est la vie !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti