tiistai 7. tammikuuta 2014

Nuorisojoukko risoo

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014010617900292_uu.shtml

"Nuorisojoukko" tai Nuorisojoukko -sama paska yhtä kaikki. On yhdentekevää onko tuo joukko Ulkolaisista koostuva vaiko ihan Han-Suomalaisista, sillä tuo ilmiö itsessään näyttäisi tehneensä itsensä tykö ja oikein hyvin -sekä suomeen, että muualle ei-murjaanien maissa. Eli tuollainen valtava, valtoimenaan löllyvä lössi nuoria ja vähän ehkä vanhahkompiakin apinoita, jotka "ei yhtään läpinäkyvällä tavalla"  "pyytävät tupakkaa" ja kun sitä ei heru niin nyrkki tai puukko tjms heilahtaa.

Tuo on valkeiden seassa huonoa ja epätavallista ja barbaarimaista käytöstä, sen lisäksi että se on myös alhaista ja paskahousuista ja kunniatonta ja nynnyä ja ämmämäistä jne. Näin ei klopit kuulu käydä !
Vanhempaa tulisi ainakin vähän kunnioittaa ja vähintäänkin sen verran, ettei käy sutena suoraan päälle, jos vaikka vain lärvä ei miellytä !

Ja kun on tarpeeksi suuri lauma mm työttömiä (siis niitä aitoja "hampuuseja") yms, niin tällainen ylimalkainen käyttäytymiskuvio ja parveilu saattaa äityä todelliseksi ongelmaksi. (Levottomuudet yms syntyvät juurikin suurten höynähtäneiden massojen menettäessä loputkin järjestään ja kärsivällisyydestään)

Tällaiselle jengille voisi antaa vaikka työsiirtolarangaistuksen / pakkotyötä ja se voisi olla ; itärajan louhiminen vaikka ihan lapiolla -todelliseksi fyysiseksi rajaksi ja siihen vielä siis vallihauta vesineen päivineen! Eikä muurikaan ihan täysin pois-suljettu juttu ole. Olisivat samalla suureksi hyödyksi ja saisivat jotain tekemistä mikä pitää pään kylmänä ja kropan lämpimänä jne. Ja saisivat vaikka jopa poltella sitä tubakkaa siellä rajan varressa jos niin mielisivät !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti