torstai 23. tammikuuta 2014

Media, Vasemmisto ja alhaisuus ja Henkka....ja Saxa

Laasasen Henkka kirjoitti blogissaan, Saksassa käytävästä "taistelusta Feminismiä vastaan". Tästä muistuu taas mieleeni, muistuttaa teitä hyvät hölmöt siitä, että Bruce Charlton sanoi mielestäni aika hyvin ja osuvasti omassa Blogissaan kun kuvasi mediaa yksinkertaisesti Vasemmistoksi ! Ei siis ole erikseen mitään Vasemmistoa JA mediaa, vaan on Vasemmisto / Media ! Joten on totaalisen turha yrittää vedota heihin tai muuttaa näitä luutuneita kusipäitä mihinkään, sillä siinä puhuu ns pukille. Siinä saarnaa suoraan viholliselleen, ja se ....se se vasta on turhaa !

Vasemmisto ymmärtää kyllä tämän, mutta oikeiston lantapäät ei. Eivät sitten ikinä ! Se johtuu siitä, ettei oikeisto asuta todellisuutta per se, vaan ihan omaa todellisuuttaan, vähän kuten ne rikkaat mulkut siellä aidatuissa Kommuuneissaan ja likaiset, haisevat, alhaiset hipit omissaan.

Oikeisto tai mitä lie ovat, heiltä puuttuu katuviisaus, ja se on se ainoa "hyve" mikä Vasemmistolaisilla saatanan käärmeillä on, tai mitä heillä on ikinä ollutkaan ! Mutta kun syntyy sellaiseksi, luontais-syntyiseksi, -kuuluisaksi ns "puolirikolliseksi" niin kaikki matala onkin helppoa "snaijata". Mikään ei ole matalille liian matalaa nähkääs, kun taas me monta kognitiivista pykälää ylemmät oletamme liikaa sekalaista paskaa, ja uskomme kaikkien muiden kykenevän nousemaan omalle tasollemme, jota ei muuten ikinä käy BTW!
Ihan niinkuin kissalle tai koiralle ei paskan haistelu ja maistelu ole juttu eikä mikään, mutta minulle se on liian alhaista! minähän en sellaiseen taivu tai alennu.
Mutta sille mikä on syntyjään alhainen ja yksinkertainen ja eläimenkaltainen ja yksitoikkoinen, ....sille mikään ei ole liian alhaalla !

Muistakaa nyt jo saatanan hölmöt, tämä !

Tsiisus Fak ppl !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti