torstai 2. tammikuuta 2014

4 irrallista juttua


Siellä on Sarasvuotkin eläneet sitten pelonsekaisen kauhun vallassa, joulunsa ja uudenvuodenkin kai. Eli Jari on piileskellyt jouluntienoilla, kotonaan -pöytäliinan alla ja tärissyt pelosta, koska joku nulkki oli heittänyt aiemmin hänen lukaaliaan kananmunilla...?!. Ookke.


* * *
Kävin taas Alastonsuomessa ja tämä tuli saaliixi ^^ !. Hyi helvetin vittu!! saatanan saakelin hevonhelvetti. Jär-vitun-kyttävää.
Minua tämä kuva ihan aidosti ja oikeasti puistattaa!!. Saan tuosta fotosta toistuvasti puistatuskohtauksen, ja kaikki tämä johtaa  kysymään, että : miksi ihmeessä täytyy muita ihmisiä häiritä ja kuvottaa -lataamalla nettiin jotain noin kammottavaa ja epäpyhää ja hirvittävää ja rumaa ja väärää ?! miksi !.

Jos haluaa ladata nettiin pimpin, niin olisiko kenties jokin tällainen....


..parempi ??. Noissa on vissi ero.

Tuo tuossa ^ on ns "rakoperse" ...tuo ylempi...?....on jokin joestanaarattu 100-vuotiaan spitaalisen ruumis. Tai jokin "suomen Haliwuudin" tulevassa leffassa esiintyvä hirviö ! siis keinotekoinen tietystikkin.

P.s älkää käykö Alastonsuomessa, "se paikka on hirvittävä". Minä käyn siellä, meidän kaikkien puolesta ja ongin esiin nämä "ongelmatapaukset"

* * *
Oletteko yllättyneitä !? ...oottexte ?!. Ite en oo / itse en ole. Elikkä ite Hitleri oli ensimmäisen Tupakanvastaisen kampanjan johtaja ja keulahahmo ja fyyreri. Mites nyt suu pannaan naiset ja muut touhottimet? hän, miten ?!. Vitun idiootit!.
Antakaa tupakoijien tupakoida, bik fakin diil !.

P.s mutta : vittu, että hitlerillä oli tyyliä !!. Style äijä, pakko myöntää.
* * *


"Oooh...siis hyi kauhee...mikä toi on ?!"


Sitten löytyi tällainen!! ^ pornosivulta. Hauskasti asetellut vierekkäiset videot siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti