tiistai 28. tammikuuta 2014

ile ryömii, oikein ryömii!! Ukrainan suhteen

http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/159300-ukrainalainen-aktiivivahemmisto

Yäk !

Ilkka ....mitäs helvettiä !? Tuo kalskahtaa jo silkalle epätoivolle, julistaa ikäänkuin ihan totaalisena itsestäänselvyytenä, että "juu juu, kyllä täällä...kyllä täällä kaikki ollaan, Suomlantilaiset, ja Ryssät ja muut Slaavilaispaskakasat, ihan puhtaan 100% Eurooppalaisia, Arjalaisia ..Valkoisia !!"

Mikä kuvottava, kuvottavaa maata eli Slaavilaista paskakasaa eli Ukrainaa, pedestalisoiva ja oletteleva ja änkyttävä kirjoitus ! Hus ! pois sieltä linjoilta sitten ! ja sassiin ! saatana !

"Nykyisen Venäjän alueella slaavilaista väestöä työntyi pohjoiseen, jossa perustettiin kaupunkeja, ja samalla slaavilainen kieli omaksuttiin alkuperäisväestöjen keskuuteen. Tämä johti balttilaisen ja suomalais-ugrilaisen kielialueen voimakkaaseen supistumiseen."  

Tuossa ^^ on pieni "snipetti" tuolta Wiikipedian textistä, johon ile jankutuksessaan linkkasi. Ja kuten kuvasta näkyy, on Suomi Slaavien Vihollinen! ei mikään vitun ylin-ystävä, joten jättäkää jo kälkätykset siitä kuin "suomen tulee tukea Ukrainan veljeä!" tai "Suomi ja Ukraina ja Suomlantilaiset ja Ukraanialaiset ovat erottamattomat kuin suomalaiset Ryssät ja viina! huzaa !" jne jne. Ei nimittäin tasan ole ! Minä ainakaan.
Ukrainalaiset on samanlaisia, kuvottavia, haisevia, Slaavilaisia, lättäpäisiä, vitun paskaläjiä kuin Slaavi ja Ryssä heimot kaikkialla ! Kuvottavin kaikista ihmisroduista, jos minulta kysytään. Ja miksei kysyttäisi ?!

Jos ja kun, seuraavan kerran astutte paskasaan (koiran tai jonkun ..Ryssän) niin sanokaa ; "ai, kappas! astuinpas Slaavilaiseen!"  
                                                                      * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "..Oi! ..oi..ile! Valaise meitä! ..hei..ile hei! hei Valaise meitä, oi ile, Ilkka! Ilkka me tarvitsemme sinua ja sinun valoasi ja lämpöäsi ja rakkauttasi, valaise meitä! Ilkka valaise, hhei !! pliiis !"

Ilman sinua emme nää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti