tiistai 16. toukokuuta 2023

Wokeopaatti-Idiootti

 https://youtu.be/zYk5Bf5vF0MHAhaahaa.... aah.
Näin tyhmien ämmien ym kanssa tässä ollaan tekemisissä.

Tuossa mielenkiintoisesti tuo tolloämmä itsekin sanoo projisoiden sen toki tuon sällin ominaisuudeksi mutta että "..yrittäen ylläpitää tällaista Moraalista Ylivertaisuutta™".. vitun kusirotta saatana !! Mikä MÄÄRITTELEE wokeopaatit ja vasemmiston näsäviisaat kommunistijyrsijät ja viemärinäädät jollei juurikin Moraalinen Ylivertaisuus™ ?!?! Siis KUVITELTU ja jahdattu moraalinen ylivertaisuus ? Houlii shit !


Ja on sanottava että joskus nuo ^ totaaliset seinähullut tollot ihan säälittää mutta myös huvittaa. Huvittaa katsella kuinka ne yrittää epätoivoisesti ja kaikkea paitsi itsetietoisina, rimpuilla ja venkuroida ja ämpyillä ympäriinsä ja koettaa saada väen väkisin vänkäämällä kaiken sopimaan sinne mihin se ei sovi eli omaan Maailmankuvaansa™ sen sijaan että tajuaisivat sisäistäisivät ja myöntäisivät vain että; väärässä oltiin !

Niiden mieli on väännetty jumalauta mutkalle !! Niin mutkalle että se on kuin pyykkiä kuivaisit kädessä ja väännät rullalle ja spiraaliksi esim t-paidan, NIIN mutkalle. Tämä nykynuorten ym Sukupolvi on aivan ÄIMISTYTTÄVÄN ja naurettavan kahelin tyhmää ja raiteiltaan ja mieleltään totaalisen kajahtanutta. Ne olisi naurettu kuoliaiksi minunkin nuoruudessani vielä saati sitten sitä ennen. Sitä ennen ne olisi vain tapettu tai suljettu hullulaan


Hei idiootit: teidät on AIVOPESTY !! Te olette sekapäisin Sukupolvi sittemmin pol potin paskaväen.Tuli mieleeni, Ps. että voisimmehan me koettaa sellaista että, ja kuvata tämän sitten tuubiin, niin nin että tarjotaan jollekin sinivihertukkaiselle ei-binääriselle avaruusoliolle oletetulle henkilöhahmolle jolla siis vain OLETAMME, mulkkuina, olevan nenä ja hajuaisti jne (jotka on Rasistisiamolemmat),  niin nin voisimme tarjota sellaisella koiranpaskan syötäväksi. Ja siis sanoa että se on suklaata.

Ja jos ilmekin värähtää sitä natustaessa mutustellessa järsiessä ja maiskutellessa jne niin nin bäng ! ==> Cäncelöity ! ..Jaaa jos se koettaa ynistä että "..mm...häää..öö....mm.. täähän on pas.." hep ! SEIS !  Jos olit aikeissa väittää sitä paskaksi, joka on törkeää eikä Julkisen Kommunistisen Sanan Kommunistinen ja Julkinen Tomerien Tätien Neuvosto sallisi moista Kielenkäyttöä™, niin nin jos väittäisit sitä hitsin höntti kakaksi tjns niin me sanottas että ei se o ! Se on suklaata ! sä vaan LUULET niin koska sä oot osa Mutriarkaalista Järjestelmää™ joka inttää ettei pa.. kakka ole muka suklaata !! Vaikka NÄKEEHÄN sen nyt omin SILMINKIN, jollei ole sokaissut itseään kuten se yksi Edistyksellinen™, että nehän on IHAN SAMA !! Ne on samaa väriä ergo ==> samaa kaikin tavoin ja puolin !! Kuin valkoinen ihminen ja Afrikan käkkäräpäinen lörppähuulinen lapionenäinen nekru.

Ni !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti