sunnuntai 14. toukokuuta 2023

Me olemme vankeja #1

Tämä on pitänyt jo monta kertaa kirjoittaa mutta en saa aikaan. Olen halunnut vain tarkentaa teille tyhmille ja tyhmää leikkiville että me kaikki ja kissamme olemme valtion VANKEJA, ja myös ORJIA. Mikään ei ole muuttunut tällä paskalla planeetalla sittemmin kun ihmisapinoita alkoi täällä joskus olla. Samaa paskaa dei-in-dei-aut.

Jostain syystä hoi polloi valitsee itse olla sokeita tälle totuudelle ja sensijaan huvittaa itseään näennäisillä "tärkeillä" asioilla ja hössöttää mukana(!) ..lol hahaa, ikäänkuin HE jotenkin olisivat osa "valtiota" ja kuuluisivat sen piiriin. Hei idiootti, laske vain se viirisi ja heitä ne muutkin vappukrääsät roskiin, sitä ET OLE osa valtiota etkä ole ikinä ollut tai tule eikinä olemaan. Kuten sitä yhtä aina siteerataan lähes jokaisessa juutuub videossa, "se on suuuuri kerho ja sinä et kuulu siihen". En ymmärrä mikä tässä on niin vaikeaa käsittää tai sisäistää.

Valtio on meidän KAIKKIEN ==> Yhteinen Vihollinen. Tämän LUUUUUUUUUULISI olevan aivan itsestäänselvän määritelmä ! Mutta ilmeisesti ei. En ymmärrä kuten olen monasti toistanut. Jotain vain tapahtuu Teille Muille™ lapsuudessa ja siitä eteenpäin ja te vain imeydytte osaksi Järjestelmää™ ja mikä pahinta, hyväksytte sen ja sen alhaisuudet ja menette vain sen mukana; sieltä missä aita on matalin.

Alhaista.

Haistakaa vittu.


Eniwei.  Minulle tulee AINA väistämättä mieleeni se Yukio Mishima jonain EI-konformistina ja sellaisena paskankin väärtinä yksilönä mitä minä kai ajan takaa ja odotin teidän kaikkien olevan. Siinä oli jumalauta ytyä ja munaa, ja se oli totitsesti sanojensa mittainen ja se totisesti murhasi itsensä mieluummin kuin alistui. SE oli jumalauta jo maskuliinista ja hyveellistä ja miehekästä ja minkään vitun väärtiä. En osaa sanoa onko se suuressa tai pienessä mitassa se Oikea Ratkaisu ja Hyödyllinen jne mutta se on ainakin Kunniallinen. Arvokkuuteen mitä tulee, sitä säilyttää ainakin sen. Eikä itsemurhan metodilla ole minulle väliä, minä pidän sitä aina joka tapauksessa edes jonkinlaisen jonkin väärtinä ja eräänlaisena kunnian tekona - jos mihinkään muuhun ei ole kontrollia niin ainakin siihen ON. 

Eikä siihen pysty likimainkaan "kaikki", mikä naurettava ajatuskin, siihen pystyy ainaharva ja se vaatii totisesti munaa ja lujaa ! Tai jos sölkäätte että se on jokin "pelkurin vaihtoehto" niin hei, herrat on hyvät vaan ja vetää ranteensa auki NYT ! tai menee hirteen tai kävelee junan eteen tai ampuu päänsä tohjoksi tjns. Sano sen tehtyäsi että "pelkurin ratkaisu" - vitun hönöttävä aivoton ajattelematon normitollo konformisti materialisti idiootti nynnymulkku paskapää.

*


Eniwei. En tiedä mitä teille voi sanoa, mikä saisi tuon Kirouksen, ja se ON KIROUS, raukeamaan tyhmän finnuiitin läskipäänne ympäriltä ja sisältä ja teidät näkemään alastoman läskinpaskan, eli keisarin. En ymmärrä mitä te luulette itse hyötyvänne orjuudestanne ja vankeudestanne. Enkä näe mitä ideaa sitä on kiistää ja kieltää, ja suureen ääneen suonet pullistuneena ja naama punaisena ja sylki roiskuen koettaa kiistää asia ja väittää kenties minua kajahtaneeksi tai tyhmäksi tjns. Se on yleensä se puolustus minkä systeemin täit sylkee kun kuulevat totuuden. Se on kai niin traumaattista. Hei, eikö luulisi että trauman AIHEUTTAJASTA haluttaisiin EROON ja että SE käsitettäisiin ONGELMAKSI ?!?!?!? Ei niinkään sitä joka SANOO asiat niinkuin ne on.

Ainakin minä LUULIN näin, mutta minä olin totisesti väärässä, niin hyvin hyvin väärässä.

Mutta valtio ei ole sinun ystäväsi idiootti, valtio on brutaalin armoton ja täydellisen häikäilemätön Machiavellististen koiranpaskojen Luciferiaaninen kontrollin koneisto joka haluaa vain olla jumala Jumalan paikalla, siinä kaikki. Ihan kaikki ja full stop. KAIKKI muu on teidän typerisä päissänne elävää kuvitelmaa ja ruususen unta ja siis erehtynyttä.

Ei OLE mitään "valtiota joka on minun puolellani" - valtio ihan kehuskelee koko ajan ja kaikkialla olevansa "vväkivalta monopoli" ..jonka LUUUULISI avaavan asioita teilekin, mutta taaskin, luulisit väärin.

"Täytyyhän nyt VÄKIVALTAMONOPOLI olla".... Ai. Niinkai sitten, te tiedätte paremmin.

Ihan niinkuin "uhka"peleissäkin ja siinä vitun saastassa mitä te ja koiranne ette vain voi lakata kittaamasta eli alkoholissa. Joka on abaut paskinta paskaa mitä maa päällään kantaa, KAIKILTA ominaisuuksiltaan, aivan abysmaalisen vitun järkyttävää kuvottavaa rotanpaskaa. Mutta hei, syöhän jotkut homejuustoakin ihan pokkana ikäänkuin se olisi jotain syötävää ja aprikooseja ym luojan virheitä, ja Japsiapinat syö nattoota ym mitä minä määrittelisin lähinnä viemärin sisällöksi. Ulkonäköään myöden, kuten "poliitikoitakin".


*


Olen jo tämänkin siteerannut mutta kuten lempiblogaajani sanoi kauan sitten mitä tulee tähän valtio ja me muut asiaan, olemme vankeja ja : et voi matkustaa vankilasi ulkopuolelle näyttämättä vartijoilta saamaasi lupalappua. Hahaa, totisesti. Senkin LUUUULISI jo menevän tyhmempänkin jurakauden jurriseen änkyräjunttiin perille, mitä se MERKITSEE, mutta hei, ei se me !!

Ei se vaan mene. "Tarvitaahan nyt PASSEJA!".... Ai. Jaa... niin kai, te tiedätte paremmin. Minä en edes tiedä MIHIN ja MIKSI minä tarvisin "passin". Enkä halua totisesti kyttien saavan kuvaani käsiinsä IKINÄ !! Missään nimessä tai olosuhteissa, eikä se KUULU niille atomiakaan. Ja te KAIKKI TIEDÄTTE tämän. Eikä niille kuulu KENENKÄÄN sormenjäljet tms.

Ne vain TEKEE sellaista. Se on demonisten ELÄMÄNTAPA. Elämäntapoja on monta ja suosituin niistä on tuo, "rikollisuus", kuten kytät ja tavalliset "katurikolliset". Jotka on räääikeästi vähempi uhka kuin kytät ja valtio. Tyyliin muurahaislauma kontra karhuperhe plus hyeenalauma kera etälamauttimien. SUURI ero uhkan tasossa. Mutta hei "kytäthän on meijjän ystävii ja näi!" - hei; te olette imbesillejä !

PARASTA mitä suurimmalle osalle teistä vitun rotanpaskoista Fintiaaneista voisi tapahtua ja käydä on että joutuisitte ITSE ..velkavankeuteen, maksuhäiriömerkityksi, kadulle kodittomaksi ja mieluusti hyvin inhottavien byro-rottien nypittäväksi ja kyttien kanssa tekemisiin / sinne "linnaan" mihin teidän mielestänne jotkut muut kuin kytät ym itse jopa "kuuluvat". Ikäänkuin sitä syntyisi kuuluvaksi "vankilaan". Vitun seinähullut häiriintyneet sadistiset pikkupaskat. Haistakaa vittu ja HÄVETKÄÄ !!!!

Mutta toivon tuota ^ TOTISESTI -Yeshuan nimessä!!- tapahtuvaksi KAIKILLE teille mulkvisteille!! Aamen.


Puhutaan "elämästä" sitten !

Ja siis kaiken tuon ^ on tapahduttava paitsi yllättäen mutta TÄYSIN ilman omaa syytänne !!! Siis aivan 100 % EI-teistäjohtuvista syistä. Se on ihan pohjavaatimus !!! En voi tarpeeksi korostaa.


*


Mutta jotten eksy aiheesta nin valtio siis. Se on vihollislauma valtaa himoavia komentelevia ventovieraia kusipitä, ei muuta, ei enempää mutta paljon vähemmän.

SINUN ja valtion "intressit" on yleensä 100 % nurinkuriset ja VASTANAVAT ja tietenkin on, miksi näin ei olisi ?  Vapaan olennon ja olentojen rankkurina toimivan valtakeskittymän intressit todentotta OVAT aina oleva vastanapaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti