perjantai 5. toukokuuta 2023

"poliisista" yms toiminnasta yht´äkkiä

Nyt kun sain tällaisen floun tähän käyntiin ja muistan tämän mitä on moooooonta kertaa PITÄNYT sanoa, niin sanon tämän nyt ja äkkiä ja ohimennen. Ja tiedän että yht´äkkiä kirjoitetaan virallisformaalisti nykysuomessa ilman heittomerkkiä mutta se on vain niin khuul minun silmiini että pitäydyn yleisestiottaen tuossa passé muodossa.

Eli halusin vain tarkentaa kaikesta kyttäinvastaisesta kirjoittamisestani tällaisen yhden nyanssin joka kai täytyy erikseen muistaa aina sanoa. On suuri virhe nimittäin odottaa että ihmisten kyky ymmärtää ja vastaanottaa infoa olisi mitenkään niiiiin merkittävästi kissaa parempi ja ylempi jotenka.. tarkennetaan !

Eli... kun te muut niin kyttiä käsittääkseni rakastatte ja niin kauhistutte ajatusta niiden poismenosta, niin voin lieventää järkytystänne tarjoamalla seuraavanlaista reformia. Joka ei käy valtiolle, minä tiedän jo nyt (sillä kyse on heille VAIN vallasta), mutta ehdotan sitä silti. Muutettakoon se mikä on nykyään vielä poliisi-sika sellaiseen muotoon ja järjestöksi joka puuttuu AINOASTAAN ja EKSKLUSIIVISESTI niihin mitä TIEDETÄÄN sekapäiksi ja "rikollisiksi" ja pohjasakaksi ja nimenomaan PAHOIKSI sellaisiksi, sen sijaan että puuttuisivat KAIKKIIN ja häiritsisivät ja komentelisivat ja orjuuttaisivat ja pakottaisivat ja vaatisivat ja tivaisivat jne KAIKKIA.

Tämä on HYVIN yksinkertaista, HYVIN helposti toteutettavissaolevaa ja hyvin loogista ja perusteltua ja oikeudenmukaista.

Eli muutettakoon siat periaatteessa suomenkielisesti sanottuna; järjestyksen / turvallisuudenvalvojiksi. Siinä KAIKKI, kirjaimelisesti K A I K K I. Ei MITÄÄN muuta.

JOS muut maat eivät seuraa tätä ja edelleen vaativat passin tai viisumin tjns, niin katsotaan sitä erikseen sitten, minä en niin välitä passien yms koko ideasta, kaipa sen voi halutessaan ymmärtää mutta se on maailmankuva riippuvaista jne. Kaikkihan ovat Jumalan Lapsia joten miksi tarvitsisimme keskenään mitään "kukasäoot!??" papereita. Ei eläimilläkään ole passeja eikä ne kysele toisiltaan passeja. En tiedä onko tuo hyvä vertauskuva mutta hei, tuli mieleen joten sylkäisin näppikselle / -llä. En kirjaimellisesti mutta junou, näppäilemällä. Yleensä en sylje näppikselle (ellen ole TODELLA suuttunut).

Pubgeellä syljen kylläkin kännykän näytölle usein, ja jokainen sitä pelaava ymmärtääkin tämän vallan mainiosti.

Mutta eniwei, sikojen sijaan pitäisi keskittyä VAIN aitaamaan PAHUUDEN MUTANTIT pois ihmisten seasta ja vaikkapa lähettämään ne johonkin valtavaan joutomaahan... missä lie tässä suht lähellä sellaista olisikaan...

Toistaalta, KUKAAN (!!), ei ole vielä KOSKAAN, ratkaissutkaan tätä ongelmaa. Mitä tehdä pahoille. Mutta se on toinen ja oma juttunsa, nyt halusin vain sanoa että toki sitä voi pitää jotain "turvajoukkoja" olemassa mutta niillä ei saa olla MITÄÄN muiden yli kävely valtaa. Me KAIKKI ja kissamme tiedämme kyllä vallan vitun mainiosti mikä on seinähullua ja pahaa ja mikä hyvää ja mikä järkevää jne, ei sitä OIKEASTI tarvi kenellekään paskankaan väärtille opettaa tai pakotaa, mutantille kylläkin, ihan oikeasti, ne on ihan OIKEASTI kehareita, ihan siis OIKEASTI. Aivan äimistyttävän taantuneita ja imbesillejä. Luulen ettei ne osaa välttämättä operoida edes wc-paperiakaan oikein.

Eli mitä jos vain keskittyisimme pitämään mutantit aisoissa ?! Vaikka jotenkin talkoovoimin, mitä on muutkin ehdottaneet ja varmaan viimeiset 5000 vuotta yhteen mittaan. Sen sijaan että on "politiikan" ja "järjestelmän" ARMEIJA vastaan "Kansa™". Se on SOTAA se, se EI OLE mitään Toisista Huolehtimista In Bona Fide.


Miettikää tätäkin.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti