torstai 11. toukokuuta 2023

Miksi jauhamme ?

Miksi me "Nettikirjoittelijat" vain jauhamme ja jatkamme ja jauhamme ja jatkamme ja inhotamme teitä alhaisempia ?

Se johtuu näet näätäni siitä että kun elämässä on jokin epäoikeudenmukaisuus tai jonkinlainen ongelma ja pahuus ja este - se tuppaa viemään KAIKEN ajan ja energian ja rahan ja vaivannäön jos sitä ei korjata. Asia on tismalleen identtisen sama kuin hammassärky, josta valitettavasti ON kokemusta, mihinkään muuhun ei VOI keskittyä jos ja kun se Jokin on siellä tautalla ja vaivaa. Tämän takia me kirjoittelemme.


Te annatte ihan pokkana suomea alemmille roduille lahjana kultaisella tarjottimella ja paskannatte omienne päälle sättien samalla niitä joiden päälle paskannatte saatanan kusilierot paskapäät. Vittu että KEHTAATTE jumalauta, saatanan häikäilemättömät rikolliset rotat !!!! 

Te myytte tai lähinnä ANNATTE kaiken paskankin väärtin suomesta äkkiä ulkomaille pohjavesiä myöden, te kiusaatet ja kyykytätte ja nöyryytätte 24/7/365 ja, JA(!), taaskin säititte uhrianne.

Te ette KUUNTELE mitään tai KETÄÄN (ainakaan kuplanne ulkopuolelta) ja täten häväisette ja alennatte KAIKKIA muita ja infantilisoitte koko Kansan™. Te tuhoatte sanan ja ilmaisunvapauden ja täten ihmisten aikuisen minän - te teette mielenmurhaa ja se on jo jumalauta pahaksikin saatanallista, JA TAASKIN sätitte uhria !! 

Te kiveätte tietä helvettiin joka helvetin ajan hetki ja sätitte uhrianne.

Te olette ultra ylimielisiä omahyväisiä itsekeskeisiä naurettavia suurieleisiä tyhjäpäisiä narsisteja kuten kytät ja poliitikot AINA on - ja TAASKIN; sätitte uhria ! 

Huomaatteko tietyn kaavan tässä ??!

Te pilaatte ja huononnatte aivan KAIKEN ja menette ja viette muut mukananne väkisin, KAIKKEEN mitä nöyryyttävimpään ja itsestäänselvästi ultra TYPERÄÄN paskaan mitä iiiikinä suuresta maailmasta vain voidaan viemärinpohjalta ruopata - ja ärsytätte täten meidät aivan pitkin seiniä raivohuluksi joka johtaa ...monenlaiseen. Ja tuhoaa Kansan™ Terveydenkin™ siinä sivussa ihan jo siksi että jatkuvan raivon tilassa "eläminen" (kituminen) pitää veren kortisolin tasot aivan liian korkeina ja sitä elää kuin jatkuvassa sydärissä tjns. KAIKKI  TEIDÄN  SYYTÄNNE. Mutta te ette katso, kuten poliitikot ja virkaloiset ja kytät aina ja iäti, että teidän tarvitsee itse rajoittaa ITSEÄNNE ja halujanne ja agendaanne ja pyrkimyksiänne.

Me muut elämme 24/7/365 HELVETISSÄ ja syövymme tuskasta, vain jotta TEILLÄ vitun idiootit imbesillit pullasorsat olisi Hyvä Fiilis™ keskenänne siellä kakkukahveilla josta käsin komennella huono-osaisempia vaikka linnaan tjns.

Ja mahdollisuus välillä hymyillen heilutella jotain vitun kukkakimppua telkassa ja lausua muutamia lehmän henkäyksiä - ympäripyöreitä laimeita mitäänsanomattomia vitun tyhjiä latteuksia ja tulla seuraavaksi sitten jo jonkun ilta-lehden haastattelemaksi ja Näkyä™.


Me muut emme niin NÄY.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti