maanantai 22. toukokuuta 2023

Mustapyykkäystä...

 https://youtu.be/jrcbmIRcdLM


Hah, kappas. Murjaanitarkin on ihan järjissään asian suhteen, naurettavaa typerää potaskaa.

Nehän yrittivät tosiaankin niin, tehdä siis sen Kleopatrako se oli vai mikä, jollain murjaanilla taas ja kuten  yleensä näissä tapauksissa nolasivat itsensä globaalisti ja paskansivat vain omille silmilleen. Sitä luulisi että nämä naurettavat ääliöt ämmät ja juutalaiset saatanan syyläiset roistot oppisivat joskus jostain jotakin ? Eikö ? Mutta ei, yhtä paksukalloista väkeä kuin poliitikot kytät virkaloiset ja oikeisto.

Niiden mielestä tuo touhu lienee yhä edelleenkin tosi "freeshiä" ja relevanttia, kuin Ed Hardy aikanaan  tjns. Ehkä jos nyt olisi 1960-70 luku niin EHKÄ sitten, en tiä, mutta ...

Ehkä jos niin haluavat vitun valehtelijat ja kateelliset tekopyhät paskapäät kommunisti näädät tehdä jotain "rajojarikkovaa" ja muuta lapsellista klisheistä paskaa ja "uudelleenkuvitella historiallisia hahmoja" jne niin hei, laittakaa esim Räsäskä Idi Aminiksi  tjns ? Olisi edes viihdyttävää ja hauskaa nähtävää.

Tai pistäkää joku pieni koira esittämään mm..en tiä, jotakuta kuuluisaa Aleksanterista Hitleriin ja mihin lie Donatelloon.

Kissa voi, kultuaan, esiintyä käärmeenä ja hanhi Himmlerinä. Ihan hyvin vois !! Miksei ? Oisko ees paha ? hei ?


Tajuattehan te olevanne naurunaiheita ja naurettavia ja vitunmoisia ultrapellejä ?! Hei ? Tajuattehan te ?

Ymmärrättehän te että teitä paitsi vihataan  ja inhotaan kaikista oikeista ja oikeutetuista ja oikeamielisistä rehellisistä syistä, mutta halveksitaan syljetään ja inhotaan ja nauretaan ja myötähävetään ?


Nekrutkin inhoaa teitä !!Hah hah haa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti