keskiviikko 3. toukokuuta 2023

Veroista

Ensinnäkin sellaista EI OLE olemassa kuin "verotusOIKEUS" saati sitten "verovelvollinen" - näitä EI OLE TODELLISUUDESSA olemassa.

KUKAAN EI OLE "velvollinen" YHTÄÄN MITENKÄÄN MILLÄÄNLAILLA MITÄÄN TAI KETÄÄN KOHTAAN, EI NYT EIKÄ KOSKAAN. Painakaa tämä mieleenne ja LÄHTEKÄÄ AINA siitä. KAIKKI tuo on PAHOJEN tahallaan tekemää kontrollia kaikkea mielestään Liian Vapaata™ kohtaan.

Tämä on vain totuus, ei sinun tarvitse tätä hyväksyä, valitettavasti, saat olla valheenkin lapsi. valitettavasti, kuten jo sanoin.

Eniwei, minä haluan TÄYDELLISESTI eroon KAIKISTA veroista ja minä haluan että sinä haluat samaa, ja sitten minä haluan että te KAIKKI haluatte sitä, ja sitten minä haluan sen TOTEEN. Ja minä OLEN tosissani.

Minä en edelleenkään täysin ole käsittänyt MIKSI te muut niin mielellänne maksatte veroja ja käytte kuin aivoton susilauma kaikkien niiden kimppuun jotka vähänkin kiertelee veroja tai osaa tehdä jotakin näppärää tai tekee jotain ns "pimeänä". Se kai johtuu siitä ettei suurin osa teistä jaksa tai osaa ajatella tjms. Enkä ymmärrä sitäkään MITÄ niillä maksetuilla veroilla teidän mielestänne oikein SAA !??! Mitä siitä saa vastineeksi ? Ja kaikkein äimistyttävintä on se että te uskotte(!) ettei se joka veroja teiltä VÄKISIN kerää, käyttäisi niitä väärin ja ihan miten ITSE lystää.

Totta-vitun-kai se käyttää. Miksi ihmeessä se käyttäisi ryöstämänsä rahaa ===> ryöstönsä UHRIIN ?!?! Miten teidän päänne VOI olla NOIN syvällä perseessänne helvetin naiivit vitun imbesillit !!

Kristus helvetin vitun perkele.


Mutta kuitenkin. Kuten lempibloggailijani sanoi muinoin, on KAIKKI verotus marxismia -minä kirjoitan noita demonien nimiä tahallaan pienellä- mutta koeta saada tuo uppoamaan jonkun lankunälyisen puisen finnuiittitollon tajuntaan ! Minä katselen ! :) hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Komsii komsaa - kuten blogaajaheppu  ^ sanoi niinikää, jos verot katoaa katoaa myös valtio. KAIKKI mitä "veroilla maksetaan", myös siis kytät. Minulle tämä kuullostaa aivan sanoinkuvailemattomalta Utopialta, LÄHES Paratiisilta maan päällä. Mutta teistä aivopestyistä idiooteista eittämättä katastroofilta ja miltä lie turmmiolta / perikadolta.

Sellaista on kun on tyhmä pelokas ja uskoo valtion valehtelijoiden ja sekopäisten okkultistien vapaamuurarisatanistien maailmanvaltaa himoavien kusipäiden propagandaa. Ja on siis reaktionääri. kuten leijonan osa ihmisistä on, jopa niistä jotka itse luulevat olevansa kovinkin älykkäitä ja hoksaavaisen ajattelevaisia.

*


Perintövero on myös yksi suurimmista rikoksista ja synneistä mitä suomaliassa ihmisiltä väkisin viedään. Täysin sietämätöntä kestämätöntä käsittämätöntä härskiä häikäilemätöntä ja absoluuttisen VÄÄRIN ja se ON LOPUTTAVA. Tällekin rikkaiden poliitikoiden vitun röyhkeälle porsastelulle on tehtävä jotain ja tultava loppu. Luulen että olemme KAIKKI tässä samalla sivulla.

Se on jo niin rikollista että luulisi minkä vain vitun pallokorvan hörökorvan kusipään kommaripoliitikon kusinuijaan kiinnitettyjen apinankorvien hehkuvan punaisina häpeästä tai kiusaantuneisuudesta tjns, mutta ilmeisesti ei.

Verot TUHOAA suomessa lähes KAIKEN, kaiken yritteliään ainakin ja kaiken vapauden jne, mutta sehän on niiden ideakin ja lujittaa vallankiimaisten poliitikkojen ym valtaa. "Julkisen puolen".

Mikä idea suomaliassa on tienatakaan mitään jos ja kun lähes KAIKKI mitä tienaat menee ==> valtiolle ja siitä sekalaisille ählyille ja muille murjaaneille ja virkaämmien paitsi ylenmääräisiin palkkioihin mutta mitä typerimpiin sabotaaseihin jonka kohde sattuu olemaan juurikin kyseinen Veronmaksaja™.

Varmaan "parhaasta" päästä on ne koodaribussit ja kaarnaveneet, sitä ei tohdi edes ajatella mitä ne huonot on.

Ja se on totta sekin mitä se yksi junttiäijä blogissaan on sanonut, Niilssi, että työttömille pitäisi (ihan itsestäänselvää!!) antaa esim ensimmäisen parin kuun palkka jotenkin mitä se nyt sanoi, verottomana tjns, ja ilman MITÄÄN pelkoa yökkäriämmien kusipäisestä pikkumaisesta mielivallasta. Siis sitten jos ja kun menevät johonkin orjanhommaan.

Suomi tulee uppoamaan pohjoispaskalaksi tällä kommaristasi menolla. Se on ainakin varma.

Absoluuttisen KAMALAA verotusta. Kaikkialla. Ja todella härskiä, mutta sellaista on kommunistimaissa jollainen Suomikin ON. Vaikka siitä aina mangutaan suuntaan tai toiseen.


Mutta se on muututtava tai suomen vain kertakaikkiaan tuhouduttava ja kadottaja jonkin paljon paremman tieltä.#EroaVeroista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti