tiistai 9. toukokuuta 2023

Kaikesta / Tilanteesta

Minä en jaksa enää. En elämää enkä tätä Blogia. 

Tulen laittamaan vielä joitakin tekstejä silloin-tällöin, ikäänkuin näitä joku edes lukisi, muttei tämä mitään merkitse.


Sanon tästä asiasta mikä tämän Blogin kai aloitti aikanaan , eli oikeat suomalaiset vs MaMut ja "Maahanmuutto™" - hyvin yksinkertaisesti vain että poliitikot, te ette ikinä pääse vastuustanne ja syyllisyydestänne, te tiedätte tämän kaikki itsekin, te petitte kaikki ne jotka teihin luotti ja elämässä sitä valitsee jonkun puolen ja tukee jotakuta ja on jonkin muun vihollinen. Ja te teitte valintanne ja se oli suomen omaa kansaa vastaan ja häikäilemättömästi (olette Machiavellinne lukeneet) ja syyttäen suomalaisa itse tekemistänne alhaisuuksista ja syyttäen kansaa jonka tiedätte nielevän mukisematta kaiken, milloin mistäkin ja milläkin nimellä. Te olette helvettinne tienanneet.

Tässä asiassa ei ole sen enempiä.

Minä en ole ikinä luottanut teihin tietenkään, mutta tuo "kansa" totisesti ON. Ja käytitte tätä niin härskisti hyväksenne ja kansan pahaksi kuin sitä vain ikinä voisi. Toivon että saatte kerrankin maksaa ja korkojen kera ja pitkään ja hartaasti. Amen.


Mainitsen samalla että KATSOKAA jos teillä silmät on nähdä, kuinka valhemedia alkaa ihan pokkana ja kuin ei mitään, myöntää vähän tätä ja vähän tota mitä me olemme koettaneet viimeiset 15 vuotta(!!!) tässä jauhaa yhtä ja samaa koko ajan. Tullen kutsutuksi miksikä vain "Rasistista™" "Salaliittoteoreetikoksi™" ja "Rokotevastaiseksi™" ja "Ilmastonmuutoksen Kieltäjäksi™" jne jne ad NAUSEAM.

Hei: haistkaa vitun näädät paska.

Minä häpeäsin niin että kävelisin ehkä junan alle, mutta kun on tuollainen ylisosialisoitu psykopaatti kuin te siellä lehtitaloissanne ja lasipalatseissanne ja kun on oman viemärirottaverkostonsa tuki niin en tiä.. kai se laimentaa vastuuntunnon ja omantunnon ja kaiken kunnollisuuden ja kunniallisuuden ja sen sellaisen ihan täysin. En tiä.

Tuodaan tähän Japanikin sen verran, että siellä teidän laisenne todentotta tekisikin luultavasti rituaali-itsemurhan - silkasta häpeästä. Mutta on paljon helpompaa elää kun on suomalainen peltorotta ilman häpeää. Te ette eroa muuta kuin vaatteiltanne niistä lähijunassa narkkaavista vitun katuhomoista luusereista paskaisista pohjasakan mutanttikakaroista.


Eniwei, minä en totisesti jaksa tätä enää.

Tappakoon vaikka joku muslimi minut. Suokoon se allahin apina vaikka sen. Tuo "meidän luojamme" ei suo kilin vittua. mitään muuta kuin loputonta kärsimystä ja nöyryytystä ja alistusta ja alentamista ja alhaisuutta ja sielunsyvyistä raiskausta. Palakoon saatanan mätäpää paskasäkki itse helvetissä.


Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti