sunnuntai 14. toukokuuta 2023

Suomi = pohjoispaskaläjä

 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/3268d023-dd9c-4cbe-9b83-d149f9fd605e


Se siitä sitten, Suomi on pohjoiskorea. Paskaläjä, kommunistinen paskavaltio, absoluuttinen takapajula Nevada. Jota hallitsee luvatta ja ihan pokkana omaa omahyväisyyttään hehkuvat typerät minisieluiset kusipäiset naurettavat todellisuudestavieraantuneet ärsyttävät mulkut mauttomat huumorintajuttomat tosikot Finnuiitit idiootit vitun villiapinat kusipäät. Jäykkikset ja sanan ja ilmaisunvapauden (jotka kuuluvat olemassaoloon itseensä sinänsä, ja ovat erottamattomat ja essentiaaliset ja EIVÄT valtioiden määrättävissä) viholliset ja kontrollifriikit ja valehtelijat ja pikkumaiset kusiset tyrannit ja pehmonynnyt megadorkat hönöt kusipäät paskat.


Ja hei, teillä ei ole MITÄÄN oikeutta vaatia jotakuta poistelemaan NETISTÄ mitään tai SoMesta !! Siihen teille ei ole edes oman järejestelmänne™ sisällä minkäänlaista oikeutta !! Se ei kuulu teille kilin vittua mitä kukakin netissä tekee tai julkaisee. Mutta koska te olette osa Orionin Imperiumia kuten Ra teitä kutsuu, teidän "Kutsumuksenne™" onkin kirjaimellisesti vain orjuuttaa aivan KAIKKI muu ympäriltänne ja saattaa omaan kontrolliinne. Siitä tässä on OIKEASTI pohjimmiltaan kyse.

Kumpa hoi polloin tollot voisivat tämän tajuta ja uskoa ja sisäistää niin voisimme joskus saada taisteltua onnistuneesti vastaankin. Mutta ei. Ja "mitä se naapurikin minusta ajatelisi?!" jne jne tjns.


Haistakaa vittu.


Ja kuka oletkin hinttapuliseni, ÄLÄ poista yhtään mitään. Äläkä sitäkään. Päinvastain voisit haastaa ne mulkut itse omille "käräjilleen" sanan ja ilmaisunvapauteen puuttumisesta ja totalitäriasta ja tyranniasta.


LAKATKAA TAIPUMASTA VALTIOVALLAN TAHTOON !! Kuinka vitun monta kertaa ja halki monenko vuosimiljoonan tämä pitää VITTU saatana teille oikein sanoa !?!? 


Valtio ja valta = "Lucifer".


#kytätvankilaan

#poliitikot&politiikkahistoriaan

#byrokraatitsorakuoppaan

@KptnBlg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti